Unutulmaya yüz tutmuş sporlarımızdan olan Bilardo sporunu yaşatmaya çalışan Akyazı Platin Bilardo Salonu işletmecisi Ahmet Kara gerçekleştirdiği Dört Top Bilardo Şampiyonası ile bilardocuları yeniden bir araya getirdi. 52 sporcunun katıldığı turnuva hem kıran kırana maçlara hem de renkli görüntülere sahne oldu. Sporcular sık sık birbirlerine takılmayı ve şakalaşmayı ihmal etmedi.

ŞAMPİYON ZEKİ OKUR
52 sporcu arasında final oynamaya hak kazanan Ahmet Zeki Okur ve Ali Yıldız önceki gün oynadıkları maçta kıyasıya mücadele etti. Rakibini mağlup etmeyi başaran Ahmet Zeki Okur şampiyonluk ipini göğüsleyen isim oldu. Okur’un ardından Ali Yıldız 2., Murat Okumuş 3. ve Turgay Berk 4. oldu.

SPORCULARA HEDİYELER
Turnuvayı izlemek için Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Ak Parti ilçe Başkanı Mesut Ekrem, Ak Belde A.Ş Genel Müdürü Nail Kahveci, meclis üyeleri ve birçok vatandaş da Akyazı Platin Bilardo Salonu’na geldi. Turnuva sonunda konuşma yapan Ak Belde A.Ş Genel Müdürü Nail Kahveci “Bilardo sporuna gönül vermiş oyunlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Derece yapan sporcularımıza kupa ve isteka hediyemiz oldu. Umarım daha iyi başarılara vesile oluruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi