GENÇ ADAY OLDU

Sakaryaspor’da bir sezon önce göre yapan Cumhur Genç, alınan kongre kararının ardından adaylığını açıkladı. Cumhur Genç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sakaryaspor camiasının birliği ve mevcut bölünmüşlüğünü sona erdirmek amacıyla bu zorlu ve meşakkatli göreve ben ve arkadaşlarım talibiz. Takdir Sakaryaspor Kongre Üyelerinindir. Yeşil Siyah saygılarımla.” ifadelerini kullandı.

AKKUŞ AÇIKLADI

İş insanı Uğur Akkuş da avukatı aracılığıyla Sakaryaspor başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Akkuş cephesinden yapılan açıklamada, “A&S Yönetim Kurulu Başkanımız Sakarya sevdasını tüm kalbinde hissederek, Sakaryaspor’u hak ettiği başarı olan Süper Lig şampiyonu yapmak hedefiyle başkan adayı olmuş ancak yaşanan süreçte Bir dizi yanlış anlaşılmalar olmuş ve birçok taraftarın desteğine karşılık başkan seçilememiştir. Sakaryaspor’un mevcut durumu yönetim kurulu başkanımız sayın Uğur Akkuş’u gönülden rahatsız etmiştir.”

“TARAFTAR MÜSTERİH OLSUN”

“Sakaryaspor taraftarlarının ve Sakaryaspor sevdalılarının tekrar aynı hayal kırıklıklarını yaşamaması adına Sakaryaspor olağanüstü kongresinde Sakaryaspor başkanlığına adaylığını koymaya karar vermiştir. Tüm başkan adaylarına başarılar diler, Sakaryaspor’u hak ettiği lige ve başarılara taşımak dileğiyle tüm Sakaryaspor sevdalılarına sevgilerimizi sunarız. Formanın asıl sahibi Sakaryaspor taraftarı daha fazla üzülmesin müsterih olsunlar. Sakarya Anadolu’nun temel taşıdır ve hak ettiği başarılara sayın Uğur Akkuş başkanlığında en kısa zamanda ulaşacaktır” ifadelerine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi