LİDERLİĞİ ALDI
2021-2022 sezonun 2. Lig Ampute maçlarına iyi hazırlanan Sakarya Akgün Ampute futbol takımı, yaptığı yeni transferlerle ligi şampiyon olarak bitirmek için çalışmalarına hız katarak devam ediyor. Lige galibiyetle başlayan Sakaryalı sporcular, samsun deplasmanından da 3 puanla dönerek büyük bir başarıya imza attılar. 5-0’lık rahat bir skorla Samsun Beski’yi geçen Akgün Ampute, averajla liderliği de almış durumda.

EKREM YÜCE’YE HEDİYE
Samsun deplasmanında takıma her türlü yardımı esirgemeyen, maddi ve manevi katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye teşekkürlerini ileten kulüp kurucusu Ertuğrul Akgün “Samsun deplasmanında aldığımız galibiyeti Ekrem Başkanımıza hediye ediyoruz. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk kupamızı alıp şampiyonluğumuzu Ekrem Yüce başkanımızla kutlamak istiyoruz” dedi.

“HEDEF ÜST LİG”
Futbol takımından Sorumlu As başkan Cemil Yıldırım ise açıklamasında, “Samsun deplasmanından aldığımız ikinci galibiyet bizim için çok önemli. Haftayı lider olarak bitirmemiz sevindirici olup, hedefimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayarak bir üst lige çıkmak olacaktır” dedi Rahmi ÇAPA

Editör: Haber Merkezi