Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurak Akçay temsilcisi, tesisleşme ve profesyonelleşme adımları atıyor

ŞAMPİYONLUK PAROLASI
Geçtiğimiz sezon ligi Sakarya Amatör Ligi 1.Amatör B grubunda tamamlayan Akçayspor bu yıl süper ligi hedefleyen çalışmalarına başladı. Başkan İsa Sezer önderliğinde gelecek için önemli adımlar atan Akçayspor, sırasıyla önce Süper Amatör, sonra Bölgesel Amatör ve sonrasında profesyonel ligler olarak hedefi belirlemiş durumda. Sezon öncesinde kadrosuna şampiyon takımlardan oyuncu takviyeleri yapan Akçayspor, bu sezon Süper amatör kümeye şampiyon olarak çıkmayı hedefliyor.

“BU KADRO İKİ SENELİK”
Yeni oluşumla beraber güçlü bir kadro kurduklarını belirten Başkan İsa Sezer, “Bu yıl oluşturduğumuz yeni yönetimimiz ile yapmış olduğumu istişareler sonucunda takımımıza 14 yeni transfer yaptık. Bu oyuncuların hepsi ilk 11’de çok rahat oynayacak isimler. Sadece 1’nci amatör için değil, Süper Amatör küme için de kurduk bu takımı. Hedefimiz bu kadroyu gelecek sezon da koruyarak 2-3 takviye ile Süper Amatör Lig’de yer almak” dedi.

“YAPILANMAYA GİDİYORUZ”
Tesisleşme konusunda da önemli adımlar attıklarını belirten başkan Sezer, “Şuanda sadece transfer konusunda değil, tesisleşme konusunda da adımlar atıyoruz. Geçtiğimiz sezon kulüp binası ve tesisimizin yapımına başladık. Sponsorlarımız ve destekler sayesinde bu sezon suni çim sahamız da hazır olacak. Altyapı olarak da yapılanmaya gitmeyi düşünüyoruz. Teknik ekip olarak tecrübeli hocamız Adil Ersoy da bize bu konuda destek sağlıyor. Akçayspor, Sakarya sporuna hizmet eden takımlardan biri olacak” ifadelerini kullandı.

“İLK HEDEF TESİSİ TAMAMLAMAK”
“Bu takım 7 yıldır bizde. Bundan önce sadece ligde kalmaya odaklanıyorduk. Bu sezon iyi sponsorlar bulduk. Onursal Başkanımız Arslan Akçay olmak üzere Sezerler Grup var, Ertek otomotiv var, 5-6 Tane sponsorumuz var. Desteklerle birlikte biz de bir hedef koyduk kendimize. Sırayla hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Şu an yarıda kalan tesisimizi de tamamlamamız ilk hedefimiz. Hem Sapanca hem de Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla bu işin altından kalkabileceğiz” ifadelerini kullandı.

“SPONSORLARA TEŞEKKÜR”
Sponsorlara da teşekkür etmeyi unutmayan Başkan Sezer, “Bizlere destek olan Akçay Mahalle Muhtarı İlhan Sezer’e, Kafkas Garden Sahibi Onursal Başkanımız Arslan Akçay’a, Cevher Büfe işletmeleri sahibi Erol Cevher’e, Ertek Otomotiv sahibi Erdem Yıldırım’a, Kalyoncular Otomotiv sahibi Orhan Kalyoncu’ya, Gider Tur Sahibi Kadir Gider’e, Erişir Tur sahibi İbrahim Erişir’e, Bayraktar Zahirecilik sahibi Rusçan Bayraktar’a, Yılmazkaya Besicilik sahibi Mustafa Yılmazkaya’ya şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim” dedi.

“BÖYLE TAKIM KOLAY KOLAY KURULMUYOR”
Teknik ekibin başına getirilen antrenör Adil Ersoy ise iyi bir oluşumun içinde bulunduğunu belirtirken, “Şu an 14 tane ilk 11 oynayacak adam transfer ettik. Bu böyle amatör ligde yapılabilecek bir şey değil. O kadroyu biz kaynaştırarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bizim amacımız bu kadroyu koruyarak gelecek sezon da BAL’a çıkmak. Gerçekten iyi topçular aldık. Sezon başı olduğu ve henüz bir tarih olmadığı için çalışmalarıma yoğun tempoda başlamadık. Yeni yeni çalışmalara başlıyoruz. İlk hedefimiz kaynaşmak. 1’nci amatörde böyle iyi bir topluluk kolay kolay bir araya gelmiyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi