“HEDEF SÜPER LİG”

Yeni oluşturulan yönetimiyle çok güçlü bir kadro kuran Akçayspor kulübü başkanı İsa Sezer yapmış olduğu açıklamada; “Bu yıl oluşturduğumuz yeni yönetimimiz ile yapmış olduğumu istişareler sonucunda takımımıza 14 yeni transfer yaparak güçlü bir kadro oluşturduk. Teknik ekibimizin başına Adil Ersoy ve İshak Ekici’yi getirdik. Takımımız idmanları haftanın 3 günü tesislerimizde yapmaya başladı.Bu yıl Sakarya’da ses getirecek olan bir ekip kurduk. Sezon sonunda Süper lige çıkmayı hedefliyoruz.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Sezer; “Bizlere her anlamda çok büyük destekleri olan Sponsorlarımız; Akçay Mahalle Muhtarı İlhan Sezer’e, Kafkas Garden Sahibi Onursal Başkanımız Arslan Akçay’a, Cevher Büfe işletmeleri sahibi Erol Cevher’e, Ertek Otomotiv sahibi Erdem Yıldırım’a, Kalyoncular Otomotiv sahibi Orhan Kalyoncu’ya, Gider Tur Sahibi Kadir Gider’e, Erişir Tur sahibi İbrahim Erişir’e, Bayraktar Zahirecilik sahibi Rusçan Bayraktar’a, Yılmazkaya Besicilik sahibi Mustafa Yılmazkaya’ya şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim” dedi.

14 YENİ TRANSFER

Akçayspor iddialı bir kadro ile sezona girmeye hazırlanıyor. 14 transfer yapan Akçayspor, Sapancaspor’dan İshak Ekici, Soner Dursun, Yavuz Tanta, Erenlerspor’dan Nuri Tuna Karadağ, Hacımercanspor’dan İbrahim Kral, Tanju Tun, Furkan Demirsoy, Aşağı Kirazcaspor’dan Oğuzhan Akarsu ve Oğuzhan Uğlarak’ı kadrosuna kattı.

Editör: Haber Merkezi