“BAŞKANLARDAN DEV DERBİ”
Erenler İlçe Gençlik Kollarının düzenlenmiş olduğu ilçedeki mahaller arası AK Kardeşlik Futbol Turnuvası Erenler Belediyesi Spor Kompleksinde görkemli bir törenle başladı. Turnuvada AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan, Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ve Kocaali İlçe Başkanı Ersan Demir ile İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir beraberinde Erenler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Enes Yavuz turnuvada gerçekleşen dev derbide forma giydiler.

“TRİBÜNDEN İZLEDİLER”
Turnuvaya katılarak maçları tribünden takip eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, Erenler Türk Kızılay Temsilcisi Ahmet Özgedik, Başkan Göçmenleri Derneği Başkanı Mehmet Şehit ve Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba eşlik etti. Toçoğlu, maç öncesi Başkanlara başarılar diledi.

ÖDÜLLÜ PENALTI ATIŞLARI
Down Sendromlu çocukların ödüllü penaltı atışları ile başlayan turnuvada Down sendromlu çocuklar tek tek penaltı atışları gerçekleştirdiler. Sempatik tavırları ile sevinçleri gözlerden kaçmayan özel çocuklara penaltı atışları sonrasında futbol topu hediye edildi.

AÇILIŞ VURUŞU TUNCAY ŞANLI’DAN
Sakaryalı ünlü futbolcu Tuncay Şanlının katıldığı görkemli açılışta Tuncay Şanlı ilçe gençleri ile Down sendromlu çocuklarla bol bol fotoğraf çekildi. Şanlı Başkanlar arası derbiyi yaptığı açılış vuruşu ile başlatarak taraflara başarılar diledi.

AFRİN ŞEHİTLERİ UNUTULMADI
Turnuva açılış maçında Afrindeki operasyonlarda şehit olan askerler unutulmadı. “Afrin Şehitlerine Selam olsun” yazılı dev pankartla maça başlayan Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları arasında gerçekleşen dev derbi de Belediye Başkanları 2-1 galibiyetle maçı tamamladılar. Belediye Başkanları ile İlçe Başkanları ardından İlçe gençlik Kolları başkanları ile belediye meclis üyelerinin yaptıkları maçlar büyük ilgi gördü. İlçe Gençlik Kolları ile Meclis Üyelerinin karşı karşıya geldiği maçta ise 5 – 5 berabere sonuçlandı.

BAŞKANLARA TEŞEKKÜR
Program sonunda organizasyonu gerçekleştiren Erenler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Enes Yavuz programa katılan tüm ilçe ve belediye başkanlarını teşekkür ederek “AK Gençlik Futbol Turnuvamızı muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Katılım sağlayan tüm Başkanlarımıza özellikle düzenlediğimiz turnuvada desteklerini bizden esirgeyemeyen Erenler Belediye Başkanımız Cavit Öztürk’e canı gönülden teşekkür ederiz” dedi

ÖZTÜRK’TEN GENÇLERE ÖVGÜ
Belediye Başkanları takımında forma giyen Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Gençlik Kollarımızı tebrik ediyorum. Böylesine muhteşem bir organizasyon ile ilçemizde mahalleler arası futbol turnuvası düzenleyerek ilçemiz gençleri ile birlikte sosyalleşmeleri bizim için çok önemli. Turnuvaya katılım gösteren herkesi tebrik eder emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım." dedi.

Editör: Haber Merkezi