KIYASIYA MÜCADELE
Gerçekleştirdiği spor faaliyetleri ile ön plana çıkan Agora Alışveriş Merkezi bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Türkiye Satranç Federasyonu Sakarya İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen Agora Satranç Turnuvası; 10 Yaş ve Altı Kategori (2012-2009 Doğumlu Sporcular), 14 Yaş ve Altı Kategori (2008-2005 Doğumlu Sporcular), A Kategorisi – 1400 UKD ve Üstü Kategori, B Kategorisi – 1399 UKD ve Altı Kategorileri ile satranç severleri bir araya getirdi.

210 SPORCU KATILDI
Yarışmacılarının yanı sıra satranç severlerin de turnuvaya ve bu spora olan ilgisi oldukça fazlaydı.  Agora Alışveriş Merkezi 1. Kat etkinlik alanında ve Agora Atölye içerisinde düzenlenen turnuvaya her yaştan satranç sever kazıldı. Toplamda 210 sporcu turnuvada boy gösterdi. Aileler ise bu eşsiz heyecana ortak olarak yakınlarına destek oldu.

DERECELER BELLİ OLDU
Turnuvada10 Yaş ve altı kategorisinde birinci Mete Pehlivan ikinci Bulut Yel ve üçüncü Kerem Keskin oldu. 14 Yaş ve Altı kategoride ise; Hamza Efe Akdemir birincilik madalyasını alırken, Kaan Bora Bilgin ikincilik ve Ayşe Taş üçüncülük madalyalarının sahibi oldular. 1400 UKD üstü kategorisinde; Emre Kocakaplan birinci olurken, Efe Can Pek ikinci, Furkan Burkay Gürel üçüncülük madalyasını almaya hak kazandı. 1399 UKD ve Altı kategoride ise; Alperen Ülkü birincilik madalyasını alırken, Yiğit Bostancı ikincilik ve Oğuz Kaan Özcan üçüncülük madalyalarının sahibi oldu. Satranç severlerin tatlı rekabetinin ardından dereceye girenler Agora Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağazalardan hediye ve hediye çeklerinin sahibi oldu.

Editör: Haber Merkezi