MÜCADELE ALKIŞ ALDI

Önceki gün Karaman Stadı’nda oynanan hazırlık maçında Nejat Ersin Futbol Kulübü ile Ada Futbol Kulübü kozlarını paylaştı. Maç boyunca her iki takım da güzel bir futbol sergilerken gol bölgelerinde ve son vuruşlarda etkili olamadı. Ada FK ise Emirhan’ın şık vuruşuyla golü buldu ve mücadeleden de 1-0’lık skorla galip ayrılmasını bildi. İki takım oyuncularının maç boyunca ortaya koyduğu mücadele ise alkış aldı.

“DAHA ÇOK MAÇ OYNAYACAĞIZ”

Nejat Ersin Futbol Akademi Antrenörü Nejat Ersin yaptığı açıklamada, “Liglerin bu yıl akıbeti belli olmadığı için bizler de kontrollü bir şekilde hazırlık maçları oynuyoruz. Ada FK ile bir hazırlık maçı oynadık. Rakibimiz sahadan galibiyetle ayrıldı. Maçı bizde kazanabilirdik ama olsun. Daha çok hazırlık maçları oynayacağız” dedi.

“TAKIMIMI BEĞENDİM”

Ada FK Antrenörü Kadir Şirin ise açıklamasında, “Karamanda Stadında hazırlık maçında çok sevdiğim ağabeyim Nejat Ersin’in takımıyla oynadık. Takımımın oyununu çok beğendim. Bundan sonra da bol bol hazırlık maçları oynayacağız. Sporcularımızın mücadele gücünü ve maç tecrübesini arttırmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi