Bugün 7 Eylül 2021. Tüm Sakarya’yı ve Türkiye'yi yasa boğan o elim kazanın 19'uncu yıldönümü. Deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı için yollara düşen Sakaryaspor kafilesi, Sivas’a 100 kilometre kala Yozgat’ın Pazarcık Beldesi’nde virajı alamayarak şarampole yuvarlanmış ve bu elim kazada otobüste yer alan 6 değerli insanımız hayatını kaybetmişti.

KAYIPLARIMIZI UNUTMADIK
Yöneticimiz Fethi Güntekin, Genel Menajerimiz Aykut Yiğit, Masörümüz Cüneyt Çukur, Futbolcumuz Fırat Öndil, Malzemecimiz Fevzi Ergünoğlu ve şoförümüz Selami Uludağ kazanın sonunda hayatını kaybetmiş ve sonsuzluğa uğurlanmıştı. Sakarya, aradan 19 yıl geçmesine rağmen hala kaybettiklerine ağlıyor.

EN KARA GÜN
Futbolcularımız ve antrenörlerimizin yaralandığı o elim kazadan yıllar geçti ama acımız halen taptaze içimizde kaldı. Türk futboluna damga vuran Sakaryaspor'un en kara günü olan 7 Eylül 2002'yi hiçbir zaman unutmayacağız. Yeni Sakarya Gazetesi olarak 19 yıl sonra acısı hala taze olan Sakaryaspor camiasına başsağlığı diliyor, kazada vefat eden sevdiklerimize rahmet diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi