Sakaryaspor Teknik Ddirektörü İsmail Ertekin, grupta yer alan alt sıradaki takımlardan dolayı bu yıl şampiyonluk puanının yükseleceğini söyleyerek,  “72 puan bizi şampiyon yapar. Bunun için de bu haftadan itibaren yeni bir seri yakalamamız gerekiyor” dedi

MÜCADELEMİZ İYİYDİ
Ertekin, “Sarıyer maçında futbol olarak olmasa da mücadele olarak iyiydik. Maç boyunca rakiple kafa kafaya mücadele ettik. Ama mücadele pozisyon fazlalığını getirmiyor. Mücadele olmasın da gol atma şansımız fazla olsun razıyım. Tam tersi daha az pozisyon getirdi. Her iki takım da iyi mücadele iyi etti ama iki takım da 1 puana razı oldu. Sakatlıklar ve cezaların oluşu yaralamış pozisyondaydı ama elimizdeki malzeme bu, iyi iş çıkarmaya çalışıyoruz. Buna rağmen en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz ama inşallah bundan sonra bu tür şanssızlıklar yaşamayız.

EKSİK KALMAMAMIZ LAZIM
Ana amacımız, bundan sonraki maçlarda en az kart ve sakatlıklarla devam etmek. Böyle olursa hedefimize yine ilerleriz. Çok eksik kalmamamız gerekiyor. İnşallah bundan sonra bu tür şanssızlıklar yaşamayız. Bu haftadan sonra bize elzem olan maçlarımızı mutlak kazanmamız gerekiyor. Puan kaybına tahammül yok ki ilk 2 maçta 4 puan kaybettik. Bu yüzden bu haftadan itibaren başlayarak, maçı değil de maçları kazanmamız gerekiyor. İnşallah böyle olacaktır. Eğer ilk devredeki performansı tutturabilirsek sonunda gülen taraf biz olacağız diye düşünüyorum.

DAHA SEYREDİLİR OLACAĞIZ
Alttaki takımların şimdiden düşmesi puan cetvelini yükseltecektir barajı. Onun için bu haftadan itibaren bir seri yakalamamız gerekiyor ki ilk yarıda yaptığımız seriyi yapabilirsek mutlu sona ulaşırız. Artık transferler sezonu da bitti. Kaflara da rahat olacak. Daha verimli daha seyredilir takım haline döneceğiz. Ana amacımız şampiyonluk serisine doğru gitmek. Şuan ilk 5 sıradaki takımlarla şampiyonluk mücadelesi vereceğiz ki bunlardan lider Sarıyer ve 3.sıradaki Keçiörüngüspor ile oynadık. 4.sıradaki Samsunspor ve Kastamonuspor ile rakip sahada oynayacağız.

TARAFTARLARA SESLENDİ
Bodrumspor ve Sancaktepespor da yakınımızda olacak. Biz bundan önce bu haftaki Hacettepespor maçına bakacağız. Çok genç ve koşan takım. İyi kapanıyorlar. Defans anlayışları da iyi. Hem takım açısından hem taraftar açısından burda bir baskı oluşacak ki biz de bu baskıyı kendi taraftarlarımızla kırmalıyız. Daha fazla seyirciyle arkamızda olmalılar. Hiçbir maç kolay olmayacak. Önce bu maçı almamız lazım. Onun için taraftara sesleniyorum. Bundan sonra onlar daha fazla seyirciyle takımlarına sahip çıkmalılar.

Editör: Haber Merkezi