Kartepe’de çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor, ilk hazırlık maçında karşılaştığı Halide Edip Adıvarspor’u Burak Öksüz, Mehmet Boztepe ve Ali Özgün’ün golleriyle 3-2 mağlup etti

NURİ FATİH 11’DE BAŞLADI
Sakaryaspor karşılaşmaya Oğuz, Burak, Berkay, Emirhan, Canberk, Çağrı, Nuri Fatih, Yusuf Kaan, Abdülaziz, Kaan Kırcı ve Berk İsmail 11’i ile çıktı. Sakaryaspor 17’nci dakikada Abdülaziz’in kullandığı köşe vuruşunda Burak Öksüz’ün golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı boyunca rakibine nazaran daha üstün bir oyun oynayan Sakaryaspor devreyi de bu golle 1-0 önde kapattı.

MEHMET SİFTAH YAPTI
Sakaryaspor ikinci yarıya Oğuz, Ümit Yasin, Burak, Özkan Taştemur, Canberk Aydın, Oğuzhan, Azad Filiz, Mehmet Boztepe, Caner Koca, Azad Tarım, Ali Özgün 11’i ile çıktı. Sakaryaspor Ali Özgün’ün ceza sahasında düşürülmesi ile penaltı kazandı. Beyaz noktada topun başına geçen yeni transfer Mehmet Boztepe panenka vuruşuyla Sakaryaspor adına golü attı ve skoru 2-0 yaptı. Sakaryaspor bu dakikadan sonra da Ali Özgün ile net fırsatlar yakaladı.

ALİ’DEN 2 PENALTI 1 GOL!
Ali özgün takımına bir penaltı daha kazandırdı. Topun başına bu kez kendisi geçen Ali Özgün topu ağlarla buluşturdu ve skoru 3-0 yaptı. Bu golün ardından Halide Edip Adıvarspor Emrah ile skoru 3-1’e getirdi. Mehmet Boztepe’nin 86’ncı dakikada ceza sahasında düşürülmesine devam diyen maçın hakemi, olası bir penaltıya daha engel oldu.  Bu pozisyonun ardından Halide Edip Adıvarspor 88’nci dakikada penaltı kazandı. Alparslan Demir takımı adına skoru 3-2’ye getirdi. Karşılaşma bu golle sona erdi ve Sakaryaspor sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI
Sakaryaspor taraftarları uzun süredir ayrı kaldıkları takımlarına bu maç ile kavuştu. Kartepe’ye maçı izlemeye giden yaklaşık 70 yeşil siyahlı arma sevdalısı maç öncesin ve maç esnasında takıma tezahüratlarla destek verdi. Karşılaşmayı çok sayıda kulüp yöneticisi de takip etti. Taraftarlar takımın oynadığı oyundan mutlu olarak sahadan ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi