ANKARASPOR’DA TAŞKIN DÖNEMİ
TFF 1.Lig’den 2.Lig’e düşen ve Sakaryaspor’un muhtemel rakiplerinden olan Ankaraspor, teknik direktörlük koltuğunda kan değişimine gitti. Başkent temsilcisi, son olarak Tuzlaspor’da görev yapan Taner Taşkın ile sözleşme imzaladı

İNEGÖL’DEN 2 TAKVİYE
Sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen İnegölspor, Uşakspor’dan tecrübeli sağ bek Türker Toptaş ve Samet Cantürk ile sözleşme imzaladı. İki futbolcuyu renklerine bağlayan İnegöl temsilcisi, temmuz ayında yapmayı planladığı kampa kadar kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

KARACABEY’DE KAN DEĞİŞİMİ
Geçtiğimiz sezon Sakaryaspor’un grubunda yer alan Karacabey Belediyespor, Erdoğan Yılmaz’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna İbrahim Cezayir’i getirdi. Kan değişimine giden Karacabey, yeni teknik direktörü ile yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

TARSUZ HIZ KESMİYOR
Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Tarsus idman yurdu Eyüpspor’da şampiyonluk yaşayan ve bir dönem Sakaryaspor forması da giyen Okan Baydemir ve geçtiğimiz sezon Çorum FK forması giyen Cengiz Öktün ile sözleşme imzaladı.

KOCAELİSPOR’DAN YABANCI TRANSFER
Sakaryaspor’u finalde mağlup ederek 1.Lig’e yükselen Kocaelispor, Gine milli takım forması giyen Abdoulaye Cisse ile sözleşme imzaladı.1.Lig’de sezona Süper Lig hedefiyle başlayacak Kocaelispor, önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarına da hız verecek.

BODRUMDAN BATUHAN’A KANCA
İyi bir kadro kurarak sezona şampiyonluk parolası ile başlamayı hedefleyen Bodrumspor, Kocaelispor ile Play Off şampiyonluğu yaşayan Batuhan Er’i kadrosuna katmak için harekete geçti. Takımı ile sözleşmesi devam eden Batuhan için Kocaelispor ile görüşmeler sürüyor.

TURGUTLU’DAN TAKVİYE
Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta Sakaryaspor’un rakiplerinden olan Turgutluspor, geçtiğimiz sezonu Serik Belediyespor ve 1922 Konyaspor forması altında geçiren genç oyuncu Hamit Kulya ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki sol bek, yeni takımının formasını giyerek poz verdi.

Editör: Haber Merkezi