Transfer çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor, 2021-2022 sezonunun startını 12 Temmuz pazartesi günü Rüstemler Tesisleri’nde verecek

RÜSTEMLERDEYİZ

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlamaya hazırlanan Sakaryaspor, yeni sezonun startını vermeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda başlangıç tarihi 4-5 Eylül olarka açıklanan TFF 2.Lig için hazırlanacak yeşil siyahlı temsilcimiz, yeni transferleriyle birlikte Teknik Direktör Ercüment Coşkundere liderliğinde 12 Temmuz Pazartesi günü topbaşı yapacak. Kampın ilk etabı Rüstemler tesislerinde gerçekleştirilecek. Rüstemlerdeki binaların tadilatta olması nedeniyle oyuncular otelde konaklayacak ve sadece antrenmanlar için tesislere gelecek.

İKİNCİ ETAP KARTEPE

İlk kamp etabı sonrasında teknik direktör ve yönetim takıma bayram izni verecek. Teknik heyet, izinden sonra Kartepe ya da Bolu'da takımı kampa alacak. Kamp yeri olarak ise Kartepe Bolu’ya göre biraz daha ağır basıyor. Yeşil-siyahlı yönetim Kartepe'de yapacağı hazırlık maçlarına taraftarlarında daha kolay gelebileceğini düşündüğü için burada kamp yapmayı hedefliyor.

TRANSFERLER KAMPA YETİŞECEK

Yeşil siyahlı temsilcimizde bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Anlaşma sağlanan 11 ismin yanı sıra transfer harekatını sürdürecek Sakaryaspor, yeni transferleri de kampa yetiştirmeyi hedefliyor. Askerde bulunan Oğuz ve Kadir Ari’nin de ilk etap kampına 3 günlük bir gecikmeyle katılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi