*Nemrut’a sormuşlar; “Nasıl bu kadar zalim oldun?” “Kimsenin sesi çıkmadı, ondan” demiş! 

                * ZULME, YANLIŞA VE HAKSIZLIĞA KARŞI TAVRIMIZ NE OLMALI? 

              "Kim olursa olsun susma. Susarsan sıra sana gelecek." 

               EN ERDEMLİ VE VİCDANLI DAVRANIŞ İSE;  "Sıranın sana gelmeyeceğini bilsen de susma" dır. 

             * TÜM KAMU GÖREVLİLERİ! Halk ile teması olan, halka hadim, hademe, hizmetkarlık mevkiinde bulunanlar; en üstten en alta kadar, görevlerine başlamadan önce, belirli bir süre  HALKLA İLİŞKİLER, BUNUN ŞEKLİ, DAVRANIŞI, PİSİKOLOJİSİ, SOSYOLOJİSİ VE FELSEFESİ, MİMİKLERİNE, EL, KOL, GÖZ HAREKETLERİNE KADAR,  HALKA NASIL DAVRANILACAĞINA DAİR EĞİTİMDEN GEÇİRİLMELİ, BAŞARISI DERECELENDİRİLİP, SERTİFİKALANDIRILMALIDIR. 

                  Ayrıca, vazife boyunca her yıl, bu yönde sicili tutulmalı, başarısız olanlar, halktan uzak, halk ile teması olmayan diğer hizmetlere, gerekirse geri hizmetlere alınmalı, performans, çalışma, gayret, fedakarlık, güzel ahlak, halka iyi davranış, dürüstlük ve adalet ölçeklerinde ücretlendirilmeli, belli bir seviyenin altına düşenlerin iş akdi fesh edilmelidir. 

                * "FAİZ; kırk çeşit belânın mikrobudur..!" Merhum Erbakan 

                   * ALKIŞLAMAK DEĞİL, HATALARI SÖYLEMEK ESAS İYİLİK VE ERDEMDİR. 

                      Sevdiğimiz idarecinin/hizmetkarın, partinin, vekilin, belediye başkanının, cemiyet ya da cemaatin, ya da kişinin hatalarını söylemeyip, halı altına süpürürsek, gün gelir halıyı da çürütür, kokutur ve koku her tarafa yayılır. 

                     Örneğini ise, yıllardır yaşadık ve halen yaşamaya devam ediyoruz. 

                   * CAMİYE GİDEN İNSAN, NAMAZA DURAN İNSAN; 

                YALNIZ YARADAN'IN ÖNÜNDE EĞİLMEYİ, YALNIZ O'NUN EMİRLERİNİ YAPMAYI, TEK OTORİTE O'NU KABUL ETMEYİ KABUL EDEN İNSANDIR, OLMALIDIR! 

               * Yapılması gereken şey basitti: 

                    Aklanmanın yolu, AKP’nin bir araştırma komisyonu talep etmesi ve o komisyonun bağımsız savcılardan oluşan bir heyetle iddiaları incelemesi. NİHAL BENGİSU KARACA 

                *Ne suç işliyorsan, düşmanını onunla suçla. Goebbels 

                   * İŞİNİ İYİ YAPANA "AFERİN! NE İYİ ETTİN DE YAPTIN, BIRAVO" DENMEZ. 

                  Çünkü VAZİFESİ, yapılması ve yapması gereken o. Onun için millet ona maaş veriyor. KÖTÜ YAPARSA TENKİT EDİLİR, MUHALEFET EDİLİR. Yemeğini muntazam yiyen bir insana: "Yemeğini yiyorsun, aferin, bıravo" denmez. Zaten yemek yemek zorunda. Tam aksine, yemeğini yemeyen adama "Neden yemiyorsun? Yanlış yapıyorsun" denir. 

                 SİYASETÇİLERDE DE, İDARİ HİZMET MAKAMINDA BULUNANLAR DA DA DURUM BÖYLEDİR, BÖYLE OLMALIDIR. İYİ YAPTIKLARI DEĞİL, KÖTÜ YAPTIKLARI, EKSİK VE HATALARI SÖYLENİR. Söylenir ki, bir daha yapmasın, hatalarını düzeltsin, hataları artmayıp eksilsin. 

                     * Gazeteci-Yazar Fehmi Koru:  "AK Parti yıpranıyor, olumsuz etkileniyor.  

MHP ise, sanki biraz daha olumsuz etkilensin, daha büyük hatalar yapsın gibi ona destekler veriyor." 

                     * MAFYA-DEVLET İLİŞKİLER AĞI!  Kim olursa, kimliği ne olursa olsun, gayri hukuki yapıların tarafında olamaz, sözlerine bütünüyle inanamaz, onlara itibar etmez, devleti ve devlet erkanına hakareti asla kabul edemez, devlet kurumunu yıpratmalarına pirim veremeyiz. 

                    ANCAK, BU KADAR KİRLİLİĞİN VE KİRLİLİK İDDALARINININ, YALAN DA OLSA, BİR MECLİS ARAŞTIRMASINA VE YARGI SÜRECİNE TABİ TUTULMASINI DA, ACİLİYET VE ELZEM GÖRÜRÜZ. 

                   ATILAN ÇAMURLAR TUTMASA BİLE, DEVLET VE KAMU GÖREVLİLERİ ÜZERİNDE SİLİNMEZ İZLER BIRAKACAKTIR. MUTLAKA VE MUTLAKA BU ÇAMUR VE İZLERİ TEMİZLENMELİDİR!!! 

                     * "Önceki yıllarda 4 partilerinin kapatıldığını hatırlatan Erbakan, "Onların zihniyeti, ideolojisi bizimle örtüşmüyor, ama çok açık ve net; HDP'nin kapatılmasını doğru bulmuyoruz. Suçun şahsiliği esastır. Kapatılırsa en çok PKK'ya yarar" dedi." Muhammet Fatih Erbakan 

                * "DÜRÜST OLDUĞUN İÇİN KAYBETTİĞİN ARKADAŞ, ZATEN İYİ ARKADAŞ DEĞİLDİ." Şadi Şirazi 

                * Her ÖLÜM İLANI, ÖLECEĞİMİZİN İLANI! 

                * FAYDALI HER ÇALIŞMA BİZİM BAYRAMIMIZ OLUR! ÜLKEMİZİN, DEVLET VE MİLLETİMİZİN FAYDASINA OLACAK HER ŞEYE SEVİNMEYECEK TEK BİR VATANDAŞIMIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUZ, DÜŞÜNEMİYORUZ. 

                   * YALNIŞLARA SUSMANIN SONUCU! 

                Siyasetçiler, KAMU görevlileri ve tüm idare makamında olanlara, “bizdendir” diye susunca, hataları ve yanlışları göremiyor, gün geliyor, bu yanlışlar içinde boğuluyor ve iş işten geçmiş oluyor. Tabi ki sonucundan tüm ülke, tüm millet zarar görüyor. TEMEL ESAS; "YALNIŞI BABAN DA YAPSA SUSMA" OLMALIDIR!!! 

               *BİDEN'E SOYKIRIMI TANIMA HESABINI BİZ SORMALIYDIK! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmesi sonrası,  "ABD'nin 24 Nisan 1915 olaylarını soykırım olarak tanıması konusu gündeme geldi mi?' sorusuna;  “Hamdolsun, hiç gündeme gelmedi” dedi. 

                  BU HABER DOĞRU İSE; GÜNDEME BİZİM GETİRMEMİZ, ERMENİ SOYKIRIM YALANINI ONAYLAMASININ HESABINI BİZ SORMALIYDIK. O niye gündem etsin ki? Yapacağını yaptı, tarihi kazığı ve kalleşliği bize attı, karşılık bizden gelmeli ve O'na bu sorulmalıydı! Mutlaka sorulmalıydı. Ülkemizin geleceği için hayati öneme haizdir. Sineye çekilemez, üzerinden asla ve kata geçilemez. 

                  *EMPERYALİST VE ZİYONİST AMERİKAN YÖNETİMİNE SOYKIRIM İFTİRASININ HESABI SORULMAZSA!  

               Kendilerini Müslüman alemin patronu gören, Amerika'dan istediği yere hükmeden, Suriye'nin öz toprağı Golan tepelerini, ziyonist cani izrail'e veren, Müslümanların ortak başkenti Kudüs'ü, terör şebekesine başkent yapan, Filistin'in tamamını kudurmuş kuduz ziyonistlere ilhak eden, oturduğu yerden istediğine, istediği yerden tapu veren, bu BÜYÜK ŞEYTAN'a soykırım hesabı sorulmazsa, üzerinde durmayıp, unutturulursa, birkaç sene sonra, soykırım üzerinden başka vahim talepleri bize dayatacaktır. Bu taleplerin ne olacağını herkes bilmektedir. Onun için bu mesele geçiştirilemez, unutturulamaz! Var olma meselemizdir!!!