Sorunların tespiti ve çözümüne ilişkin iradenin güçlü oluşmadığından şikayet ederiz.AKP iktidarların süresince hakkettiğimiz yatırım karşılığının alınmadığından dertleniriz!

Sözlerimizi  doğrulu ifadeler de bulunmuş Milletvekili Ayhan Sefer  Üstün ‘’ Bin yataklı hastane yoluna girmiştir , yer seçimi yapılmıştır ‘’diye devam ediyor.

Bir başka ifadesi de ‘’ Mesela doğum evi inşaatı, bin yataklı hastane ve ilçe hastaneleri tamamlandığında fiziki yapıyla ilgili bir sorunumuz kalmayacak.’’

Tam da söylediğimiz, şikayet ettiğimiz her fırsata eksik diye tarif ettiğimiz de davranış biçimi.On beş yıllık iktidar süresi geride kaldı biz hala tespit ettik , yer seçimini ,yaptık inşaat bittiğinde hastaneler tamamlandığında türünden açıklamaları yapar haldeyiz.

Oysaki içinde bulunduğumuz dönem itibariyle bahsi geçen tüm sorunlar çözüme kavuşturulmuş geride kalmış olmalıydı.

AKP iktidarının en çok övündükleri sağlık alanında henüz bina yapmaktan söz ediliyor ise gerisini de düşünmek lazım !

Bilindiği üzere hasarlı binalarda eğitim verilmeye devam edilmekte henüz hasarlı kamu binaları sorununu çözememiş yönetim anlayışından söz ediyoruz.

Hasarlı binalarda eğitim hizmeti verilmek zorunluluğunda isek , yaşamsal sorunu çözememiş isek ne kadar yol aldığımızı örneklemeye yetecektir sanırım !

Üstün’ün  açıklamasından anladığımız sorunlarla yaşamaya devam ettiğimiz.

Bugün itibariyle şehre kazanımlarından söz etmeleri gerekirken bitirilen projeler üzerinden paylaşım yapması gerekirden gelecekte bitirilecek açıklamaları  durumumuzu ortaya koyuyor!

Üstün’ün açıklamasında göze çarpan diğer bir ifade de dört dönem milletvekilliği yaptığı açıklaması!

Merak konusu olmuştur AKP iktidarları döneminde merkezi bütçeden bu şehre kazandırılan yatırım miktarı .

Yine bir başka merak konusu komşu İl’lerle kıyasla yatırım kalemleri!

Bu hususta çokça çağrıda bulunuldu , bugüne kadar bu çağrılara cevap verilmedi.

Üstün yada dört dönem milletvekilliği yapan herhangi  bir arkadaşı bu sorulara cevap vermeli!

Ülke ortalamasının üzerinde aldıkları oylar her dönem övünmelerinin gerekçesi  oldu.Sandık sonuçlarını sahiplenme hususunda tereddüt sergilemeyen aynı davranışı bir türlü yatırım kalemlerini sıralamakta gösteremediler.

Şehrin sorunu tespitinde de , çözümünde de birliktelik sergileyemeyen  iktidar milletvekilleri sorunun başlıca sorumlusu !

Umarım bu son çağrı olur ve bu hususta ki beklentilere cevap vermiş olurlar!