AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Eylül Cumartesi günü Sakarya Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katılım gösteren tüm Sakaryalılara teşekkür etti.

İl Başkanı Tever, vatandaşların 20 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı miting günü de bağrına bastığını ve tarihi bir gün yaşadıklarını ifade ederek şu açıklamalarda bulundu: “Sakarya, 24 Eylül Cumartesi günü dünya lideri, mazlumların umudu, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı heyecan ve coşku içerisinde bağrına basarak, en iyi bir şekilde ağırlamıştır. İki gün gibi kısa bir süre zarfında tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak bu sevgi selini oluşturmamız, hemşehrilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güveninin ve sevgisinin en net göstergesidir. Resmi rakamlara göre de toplu açılış törenine toplamda 60 Bin vatandaşımız katılım sağlamıştır.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk günkü aşkla, heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşılayan, şehrimizin en uzak mahallelerinden gelerek, toplu açılış törenine katılan başta teşkilat mensuplarımız olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımıza, ilgili bürokratlarımıza, medya mensuplarımıza, emniyet güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza, basın mensuplarımıza ve tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sakaryalılar yine bir tarih yazmıştır. Toplamda 4 milyar lirayı bulan 203 kalem eser ve hizmetin toplu açılışı, Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle gerçekleşmiş oldu. Başta ulaşım ve sağlık alanında olmak üzere vermiş olduğu yeni yatırım müjdeleri için de Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bizim siyasetimiz eser, icraat ve hizmet siyasetidir anlayışı Sakarya’mızda bir kez daha vuku bulmuştur.
Toplu açılış törenine katılım, yaşanan coşku ve heyecan, Sakaryalı hemşerilerimizin Cumhur İttifakına ve Sayın Cumhurbaşkanımıza duyduğu saygıyı ve teveccühü bir kez daha açıkça göstermiştir ” dedi.

Editör: Haber Merkezi