AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, 129. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında hazır bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantı, istişare bölümünün ardından son buldu.

VERİMLİ TOPLANTI
Toplantılar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Tever, "Ankara’daki üçüncü günümüzde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Başkanlığı’nda gerçekleştirilen 129. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımıza katılım sağlıyoruz. Önceki iki gün boyunca ise Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir başkanlığında Kızılcahamam’da çok faydalı ve verimli olduğunu düşündüğüm il başkanları kampını gerçekleştirmiştik. Toplantımızın ana gündem maddesi teşkilat çalışmaları ve önümüzdeki yerel seçim çalışmaları ve değerlendirmeleri ile ilgili oldu. Kamp boyunca genel başkan yardımcılarımızın ve partimizin üst düzey yetkili kişileri tarafından çok faydalı sunumlar yapıldı.129. Genişletilmiş İl Başkanları toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Toplantılarımızı bitirdikten sonra ivedilikle Sakarya’ya döneceğim.

HALKA DAVET
Pazar günü malum Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’mıza ziyareti var. Kendilerinin katılımıyla aday tanıtım törenimizi ve bir dizi programları gerçekleştireceğiz. Bunlar ile ilgili komisyonda yapılan son hazırlıkları gözden geçireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızı ilimizde ağırlayacak olmaktan son derece sevinçli, heyecanlı ve mutluyum. Tüm hemşerilerimizi Sayın Cumhurbaşkanımızla kucaklaşmak için Sakarya Spor Salonunda gerçekleşecek aday tanıtım törenimize davet ediyorum. Cenab-ı Hak emeklerimizi, gayretimizi ve çalışmalarımızı boşa çıkarmasın. İnşallah hep birlikte güzel bir gün geçireceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi