AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever, Milletvekili Recep Uncuoğlu, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; şehirdeki yatırımlar, projeler ve tüm siyasi gelişmeler etraflıca ele alındı.

Toplantıda Sakarya genelinde tamamlanan çalışmalar ve devam eden yatırımlar ile projeler, şehrin sorunları konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce tarafından detaylı bir sunum gerçekleştirilerek çeşitli konularda istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıyı değerlendiren AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, birlik ve beraberlik içerisinde her ay düzenli olarak yaptıkları toplantıda bu ay büyükşehir belediyesinin çalışmalarını etraflıca ele aldıklarını ifade ederek; “Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte aylık mutat bir şekilde gerçekleştirdiğimiz Koordinasyon ve Değerlendirme toplantımızı yeni yılın ilk günlerinde gerçekleştirmiş olduk. Geçtiğimiz senenin içerisinde yaptığımız koordinasyon toplantılarında 14 İlçe Belediye Başkanlığımızın çalışmalarını enine boyuna değerlendirmiştik. Bu ay Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca hayata geçirilen projeleri, sürdürülen çalışmaları ve planlanan yatırımları etraflıca değerlendirdik. Ekrem Başkanımız bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında verimli ve güzel bir sunum gerçekleştirerek detaylı bir bilgilendirmelerde bulundu. Beş saati bulan bir verimli toplantı olmuş oldu. Bizler, Sakarya’mızın yatırımlarının takibi ve hayata geçmesi noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Milletin derdiyle dertlenen AK Parti kadroları olarak şehrimizin geleceği için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bu tarz istişare ve değerlendirme toplantılarında yapacağımız çalışmaları istişare ederek, daha iyi hizmet verme konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Koordinasyon toplantısında aldığımız kararları yerine getirerek hizmet yolculuğumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi