İl Başkanı Tever yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında şehrimizde çok kıymetli misafirlerimizi, Milletvekillerimizi ağırlayarak tüm ilçemizde farklı farklı programlar icra ettik. Sahadan son derece verimli ve olumlu yansımalarını aldığımız programımızı böylelikle tamamlamış olduk. 2023 seçimlerine doğru giderken saha ziyaretlerimizi ve çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde daha da arıtarak yolumuza devam edeceğiz.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızdan, MKYK Üyelerimize kadar her bir katılımcımız programlarımıza önemli katkılar sağladı. Bizde bir seçim biter, ertesi gün hemen takvime en yakın seçime hazırlıklar başlar. Kalan sekiz aylık süre zarfında bu tarz programlarımızı artıracağız. Partimize en güçlü desteği Sakarya’mızdan verebilmek adına üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. 21 yıllık AK Parti hikâyemiz, Türkiye’yi bambaşka bir seviyeye getirdi.
Ulaşımdan altyapıya, adaletten emniyete, sağlıktan çevre yatırımlarına kadar süregelen eser ve hizmet siyasetimize durmadan devam edeceğiz. 2023 Haziran seçimlerinde hem Cumhurbaşkanlığını hem de Cumhur İttifakı olarak meclisteki çoğunluğu kazanarak geçmişteki rekorlarımıza bir yenisi daha kazandıracağız.
Partimize ve liderimize en güçlü ve büyük desteği Sakarya’mızdan vereceğiz inşallah” ifadelerine değindi.

Editör: Haber Merkezi