AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu’nun konuğu oldu. Yüce, katılımcıların talep, öneri ve isteklerini dinledi; Sakarya için birlikte çalışma vurgusunda bulundu.

ÖZGÜN ÇALIŞMALAR
Yüce, “Sakaryamız tüm şehirlerin şehri, farklı kültürlerini buluşma noktası. Bu özelliğimizi en iyi şekilde zenginleştirmemiz gerekiyor. Sakarya’yı ilimin merkezi haline getireceğiz. Üniversitelerimizle işbirliği içerisinde çalışacağız. Sanayide iyi bir noktadayız. Ancak daha da geliştirmek için gereken girişimleri yapacağız. Hayvancılığı ve tarımı önemsiyoruz. İnşallah bu alanda özgün çalışmalar gerçekleştireceğiz.”

RAYLI SİSTEM
Yüce; “Doğal yaşam ve sağlık vadisi projelerimiz arasında yer alıyor. Öte yandan Sakarya Nehri için turizm, ekonomi ve ulaşım master planımız var. Nehir akacak, Sakarya kazanacak. Sakaryamızı hafif raylı sistem rahatlığıyla da buluşturacağız. Doğu ile batı, kuzey ile güney arasında raylı sisteme ihtiyacımız var. Sakarya için hedeflerimizi hep birlikte hayata geçireceğimize inanıyorum” dedi.

KATILANLAR
Yeni Koç Tesisleri’nde gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç, AK Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan, Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Başkanı Hasan Demir ve platform üyeleri yer aldı.

Editör: Haber Merkezi