YRP İl Başkanı Hidayet Kaya; “Siyasete zarafet getirecek bir siyasi parti olmak üzere yola çıktık, o yolda da ilerliyoruz. Fiilen ve fikren sahadayız. Milletimiz için çalışacağız.”

Yeniden Refah Partisi (YRP) İl Başkanı Hidayet Kaya, İl Teşkilat Başkanı Biran Yasa, Mali İşler Başkanı Cafer Azaklı ve Tanıtım Başkanı Emre İlikli gazetemizi ziyaret etti, Genel Müdür Zeki Aydıntepe ile görüştü.

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI
Ziyarette konuşan İl Başkanı Hidayet Kaya; “Artık sahadayız. Sakarya’da 16 ilçede teşkilatlarımız var. Bütün mahallelerde mahalle başkanları ve sandık müşahitleri çalışmalarımız da sürüyor. 4 binin üzerinde üye sayısına ulaştık. Partimiz Milli Görüş’ün temsilcisidir. Babasının oğlu bir liderimiz var. Onun liderliğinde, halkımıza hizmet etmek istiyoruz. “

ÜÇ KİTAP
Genel Merkez çalışmaları hakkında da bilgiler veren İl Başkanı Kaya; “Kurulduğumuz günden itibaren durmadık. Genel merkezimiz kitaplar çıkardı. İlki ‘Milli Kaynaklar’ kitabımız, ülkemize 150 milyar dolar gelir kazandırabilecek, bir çok projeyi içeriyor. İkinci kitabımız ‘Ülkemizi Tanıyoruz’ adı altında çıkarıldı. Üçüncüsü ise 81 ilde 600’ün üzerinde projemizi içeren bir kitaptır.”

MİLLET İÇİN
Zeki Aydıntepe ile ilin ve ülkenin gündemine ilişkin fikir alışverişinde bulunan YRP İl Başkanı Hidayet Kaya; “Siyasete zarafet getirecek bir siyasi parti olmak üzere yola çıktık, o yolda da ilerliyoruz. Fiilen ve fikren sahadayız. Milletimiz için çalışacağız.” Dedi. Genel Müdür Aydıntepe, ziyaretleri nedeniyle YRP heyetine teşekkür etti.
İl Başkanı Hidayet Kaya, Genel Müdür Zeki Aydıntepe’ye parti genel merkezi tarafından çıkarılan “Rantsal Değil Kentsel Dönüşüm” ve “Bir Erbakan Rüyası” adlı kitapları hediye etti.

Editör: Haber Merkezi