Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Nedim Akarsu ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılay'ın kan bağış merkezinde kan bağışında bulunmak üzere bira araya geldi. Burada Türk Kızılay Serdivan Kan Merkezi yetkililerinden bilgi alan Başkan Akarsu teşkilatının kan bağışı için seferber olduğunu söyledi.

Başkan Akarsu; “Kızılay'ın kan stoklarının azaldığını ilan etmesiyle birlikte teşkilatlar olarak destek olmak üzere buradayız. Ülkemizde kan bağışı bilincinin gelişmesi ve düşen kan bağış stoklarının yeniden yükselmesi hepimiz için büyük önem taşımaktadır. Bir hasta veya yaralıyı acil durumda verilecek kan değil, daha önce verilmiş, testleri yapılmış ve kullanıma hazır hale getirilmiş kan kurtarabilecektir.
Yeniden Refah Partisi Serdivan İlçe teşkilatı olarak bu zor günlerde, halkımıza kanlarımızla destek olmak istedik. Şehrimizin kan stoklarının azaldığını biliyoruz ve herkesi bu duyarlılığa sahip çıkmaya bir kez daha çağrıda bulunuyoruz. Bu kampanyaya destek veren Yeniden Refah Partisi Serdivan ilçe yönetimi mensubu arkadaşlarımıza ve bundan sonra kampanyaya destek olacak partimizin gönüllülerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi