Kılıç, “31 Mart’a kadar kapı kapı dolaşarak insanlarımıza ‘Yeniden Güçlü Adapazarı’nı anlatacağız. Adapazarı’nı hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi

MECLİS ADAYLARI
31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Adapazarı Belediye Meclis üyeliği için seçime girecek adaylar belirlendi. Meclis üye adayları ile ilçe örgütünde düzenlenen toplantıda bir araya gelen CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç, birlik ve beraberlik mesajı verdi. CHP Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş’un açılış konuşmasını yaptığı toplantıda yerel seçimler kapsamında yapılacak çalışmalar da değerlendirildi.

YENİDEN GÜÇLÜ ADAPAZARI
Toplantıda konuşan CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç, “Sizler halkın meclisi olacaksınız. Biz meclis üyesi adaylarımızı belirlerken dedik ki, biz tabandan başlayan demokrasiyi tavana yayacağız ve halkın meclisi ile belediyemizi yöneteceğiz. İşte sizler halkımızın meclisi olarak 31 Mart’ta büyük bir görev üstleneceksiniz. İnsanlarımıza neden bizi desteklemeleri gerektiğini çok iyi anlatmalıyız. 31 Mart’a kadar kapı kapı dolaşarak insanlarımıza ‘Yeniden Güçlü Adapazarı’nı anlatacağız. Adapazarı’nı hak ettiği yere getirmeliyiz. Türkiye’ye örnek bir modeli burada hayata geçireceğiz” dedi.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK
Çok önemli bir yolda olduklarını vurgulayan Kılıç, şöyle devam etti: “Meclis üyesi adaylarımızla birlikte önemli bir virajdayız. İnsanlarımızın Adapazarı’nın 2004’te ilçe olduktan sonra tam 15 yılda nasıl bir yönetim anlayışına mahkûm edildiğini anlatmalıyız. Asfaltsız sokaklardan, parksız mahallelerden, deprem güvenliksiz caddelerden, sosyal hayatın olmadığı bölgelerden ve artık unutulmuş eski cazibe merkezlerinden kurtulmamız gerektiğini anlatmalısınız. Biz Yeniden Güçlü Adapazarı derken, bu ilçenin Sakarya'nın en güçlü yeri haline gelmesini yeniden arzuladığımızı ifade ediyoruz. Biz Adapazarı’nı yeniden güçlendirme hayalimizde ekonomik canlanmayı, sosyal hayatın artmasını, cazibe merkezlerinin çoğalmasını ve Türkiye’ye örnek tarımsal kalkınma ile ekonomik işbirlikleri modellerinin hayata geçirilmesini kast ediyoruz.”

PROJELERİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ
Kılıç son olarak ise şunları kaydetti: “Projelerimizle ilgili son çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Emin olun ki insanlarımızın en acil ihtiyaçlarına cevap veren popülizmden uzak projelerle halkımızın karşısına çıkacağız. Halkımızın gelir düzeyini arttıracak, sosyal hayatını canlandıracak, hayallerini gerçekleştirme fırsatı verecek projeler açıklayacağız. Biz Adapazarı’na sevdalıyız, aşığız. Şehrimiz için verilmiş bir sözümüz var ve 31 Mart günü halkımız bize o yetkiyi verirse bu şehri büyük bir cazibe merkezi haline hep birlikte getireceğiz.”

Editör: Haber Merkezi