Serdivan Belediyesi Mart Ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında gerçekleşti.  Belediye düğün salonunda sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleşen mecliste dört gündem maddesi görüşüldü.

BELEDİYE GÖREVİ BAŞINDA

Gündem öncesi meclis üyelerine hitap eden Başkan Alemdar; yoğun kar yağışına bağlı olarak Serdivan genelinde yapılan çalışmaları değerlendirdi.  Ekiplerin 7/24 görev başında olduğunu, tüm ekip ve ekipmanla sahada vatandaşlara hizmet verdiğini belirten Alemdar; kriz merkezinden sürecin başarıyla yönetildiğini ve vatandaşlardan gelen her çağrıya süratle müdahale edildiğini söyledi.

DAİMA HATIRLANACAK

28 Şubat Postmodern darbesi ile ilgili de konuşan Başkan Yusuf Alemdar; 28 Şubat’ın, dış güçlerin ve onların maşası olan, ülkede  hâkim oldukları düzeni kaybetmek istemeyenlerin bir oyunu olduğunu belirterek; siyasi tarihimizin  en karanlık dönemlerinden birini yaşadığımız 28 Şubat darbesini ve sonrasında yapılan tüm  zulümleri belleklerimizde tuttuğumuzu, asla silinmeyeceğini ve daima hatırlanacağını söyledi.

YENİ NORMAL İÇİN

Yeni normale geçiş ile ilgili de açıklamada bulunan Alemdar; Sakarya’daki vaka sayısının yeni normale geçiş için süratle düşmesi gerektiğini ifade ederek, bunu başarmanın ancak kurallara birlikte uyarak ve bilinçli hareket ederek gerçekleşebileceğini söyledi.

Konuşmaların ardından gündeme geçildi. İmar komisyonunu ilgilendiren üç madde komisyona havale edilirken; Köprübaşı, Kemalpaşa, Yazlık, Esentepe ve Aralık Mahallelerinde bazı sokakların isimlerinin değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Editör: Haber Merkezi