Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığı’na, genel seçimler öncesi milletvekili aday adayı başvuruları devam ediyor. Son aday adayı yüksek makine mühendisi Veli Özkan oldu. Özkan başvuru formunu Saadet Partisi Sakarya İl Seçim Karargah Başkanı Ali Ahmet Çelik’e teslim etti.
Veli Özkan, başvuru belgesini teslim ettikten sonra açıklamalarda bulundu. 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan milletvekilliği genel seçiminde meclise gireceklerini ifade eden Özkan, iktidarı alacaklarını vurguladı.
Özkan, “Saadet Partimizden milletvekilliği aday adayı olmaktan son derece mutlu ve gururluyum. 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirecek olduğumuz, ülkemiz ve milletimiz açısından hayati önem taşıyan genel seçimler için oldukça heyecanlıyız. Bu heyecanımız bize milletimiz ile el ele vererek başarı ve muvaffakiyetler getireceğine yürekten inanıyorum. Aziz milletimizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde en iyi bir şekilde temsil etmek için sabırsızlanıyoruz. Ülke ve millet olarak yaşadığımız bütün bu sıkıntılardan hep birlikte birlik ve beraberlik duygusu ile tüm sorunları ortadan kaldıracağımıza inanıyorum. Seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.

VELİ ÖZKAN KİMDİR?
Veli Özkan 1985 yılında Kütahya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kütahya’da tamamladı. 2008 Yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını Yıldız Teknik Üniversitesinde Makine Teorisi ve Kontrol Titreşim Ana Bilim dalında tamamladı. Metal sektöründe yönetici olarak çalışmaktadır. İlkokul yıllarından itibaren AGD-MGV’DE( Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı) çeşitli görevlerde bulundu. Şu anda TEKDER Sakarya Şubesinde İl Başkanlığı görevini sürdürmektedir.  

Editör: Haber Merkezi