Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, Sapanca Rüstempaşa Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katıldı. Açılışa AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sapanca Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Özcan Özen, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve partililer katıldı.

CUMHUR İTTİFAKI GÜÇ KATACAK
AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, “İnşallah partimizin kurulduğu 2002’den bu yana aldığımız oyların üstüne Cumhur İttifakı ile çıkacağımızı ve Cumhurbaşkanımıza güç katacağımızı yürekten inanıyorum” derken; Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen ise, “Rüstempaşa’da ilk seçim ofisimizi açıyoruz. Bize bağrını açan halkımızla gönülden gönüle bir seçim dönemi geçireceğiz. Cumhur İttifakımızın yolundan ayrılmayacağız. Bu süreçte çalmadık kapı bırakmayacağız. Ben değil biz kültürüyle Sapanca’ya hizmet edeceğiz. Sizlerle gönül gönüle bu seçim alacağımıza inanıyorum” dedi.

DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer. “Başlangıcını verdiğimiz bu seçim ofisi Sapancamıza hayırlı uğurlu olsun. Kuruluşundan bugüne kadar Genel Başkanımıza destek olan her kademedeki yöneticilerimize teşekkür ediyorum. 5 yıldır taşıdığımız bu bayrağı önümüzdeki seçimde dava arkadaşıma teslim edeceğim. Bizler eğer dava adamıysak, teşkilatçıysak bu söylem eyleme geçmeli ve gerektiğinde bayrağı devretmeyi bilmeliyiz” dedi.

İSTİKRAR DEVAM EDECEK
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Rüstempaşa seçim irtibat büromuzun önce Sapanca’ya sonra Sakarya’ya hayırlı olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımızın bizlere emanet ettiği Sakaryamızda en yüksek oranda oy alıp istikrara devam edeceğimize inanıyorum. Bu seçimi bir beka mücadelesi olarak görüyor ve bu şuurla çalışacağımızı belirtmek istiyorum. Sıkmadık el girilmedik gönül bırakmadan ilerleyeceğiz” dedi.

VATANDAŞIMIZIN TEVECCÜHÜNÜ KAZANACAĞIZ
Başkan Adayı Ekrem Yüce, “2002’den bu yana AK yürüyüşümüz aynı coşkuyla devam ediyor. Bizler Cumhur İttifakıyla ayrı bir güç kazandık. İnşallah bu ittifakımız ilelebet sürecek. Sakarya’ya hizmet etmek için yola çıktık. İnşallah sizlerin teveccühünü kazanarak hizmetlerde bulunacağız. İnşallah Cumhur İttifakımızla bu seçimden hayırlı bir sonuçla çıkacağımıza en kalpten duygularımla inanıyorum” dedi.

İSTİKRARLA BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK
AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, “Cumhur İttifakı ülkemize yapılan tehlikeleri, saldırıları gördüğü için beka mücadelesi için bir araya gelmiştir. Bazıları bu ittifakı ve devam eden istikrarı bozmak için oyunlar planlıyor. Ne yaparlarsa yapsınlar ülkemiz istikrarla büyümeye devam edecek. Bu kutlu yolda mücadele edecek olan Ekrem Yüce ve Özcan Özen’e başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi