İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı programda millet bahçesinde dinlenen vatandaşlar ve gençler ile sohbet edilip, sorunlar dinlenildi. 

Dokumacı, "Hemşehrilerimiz ile her platformda buluşmaya devam ediyoruz. Geçen hafta yaptığımız Kent Park ziyareti akabinde, bu hafta da Millet Bahçesini ziyaret ettik. Buradaki hemşehrilerimiz ile sohbet ettik, hal ve hatırlarını sorduk. Ancak ne yazık ki yaptığımız ziyarette gördük ki; şehrimizin göbeğindeki ender yeşil alanlardan olan millet parkında en az vatandaşlarımız kadar Irak, Suriye, Afgan ve çeşitli milletlerden sığınmacılar var" dedi. 

Dokumacı, "Ve yine dikkat çekici bir durum mülteciler kalabalık gruplar halinde misafirden öte ev sahibi rahatlığındalar. Mazluma yardım, misafirperverlik gibi duyguları genlerinde olan bir milletin ferdi olarak, şunu söylemek gerekir ki, sığınmacılar konusundaki yanlış politika olayı başka tarafa doğru götürmekte ve büyük tehlike arz etmektedir. Gezdiğimiz yerin adı millet bahçesi ama bu haliyle milletler bahçesi olsa daha uygun olur. Bu nedenle bu konuya ilişkin bir an önce önlemler alınmalıdır. Ancak görüyoruz ki iktidarın bu konudaki tavrında değişiklik yok ve olmayacak. Bizde hemşehrilerimize az daha sabır, az kaldı diyoruz, istekleri İYİ Parti iktidarında usulüne uygun bir şekilde yerine getirilecektir" diye belirtti.

Editör: Haber Merkezi