HÜR MEYDAN
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, Hür FM’de yayınlanan Hür Meydan programının konuğu oldu. Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Engin Arapoğlu’nun sorularını yanıtlayan Erol Aydın, önemli açıklamalar yaptı. Seçimlerin zamanında yapılacağını söyleyen Başkan Aydın, “Fakat her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zira AK Parti’de bir seçim bittiğinde hemen ertesi gün yeni seçimin hazırlıkları başlar” dedi. Sürekli sahada ve halkın içinde olduklarını söyleyen Aydın, “Her saniyesini halkın içinde geçiren bir teşkilatımız var. Mahalle başkan ve yönetimleri ile sık sık toplanıyoruz. Kadın ve gençlik kollarımız da aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

EKONOMİ
Ekonomik sorunlarla ilgili soruyu da yanıtlayan Erol Aydın, şunları söyledi: “Türkiye her geçen gün her anlamda gelişen ve büyüyen bir ülke. Ancak son dönemde özellikle pandeminin getirmiş olduğu olumsuz etkiden tüm dünya ülkeleri gibi biz de payımızı aldık. Bunun yanında birçok gelişmeyi de göz ardı edemeyiz. Savunma sanayinde yapılan devrim niteliğinde yenilikler, İstanbul Havalimanı gibi devasa yatırımlar bu ülke ve vatandaşlarımız için bir kazanımdır. Bakın Avrupa ve Amerika’da COVİD tedavisi ücretli yapılırken bizde ise bedava. Pandemi sürecinin tamamen bitmesiyle birlikte ekonomik sorunlar da ortadan kaybolacak.”

UYUM
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ile de uyum içinde çalıştıklarını söyleyen Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, “Biz teşkilat olarak her dönem belediyelerimiz ile uyum içinde çalıştık. Şimdi de gerek belediyemizin düzenlediği programlarda gerekse teşkilat çalışmalarında kıymetli Mutlu Işıksu başkanımız ile bir araya geliyor, birlikte çalışıyoruz. Adapazarı’na birlikte hizmet etmenin hazzını yaşıyoruz. Adapazarı’nda nefes alıp veren tüm vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için de birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Vatandaşların kendisine 7/24 ulaşabileceğini de söyleyen Aydın, “Vatandaşlarımız bana istediği zaman, istediği saatte ulaşabilir. Gelen hiçbir talebi yanıtsız bırakmam” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi