AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Belediye Başkanı Bilal Soykan ile birlikte ilçe teşkilatının programı kapsamında Akyazı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çolak, meclis üyeleri ve ilçe teşkilat mensuplarının da yer aldığı program Kredi Yurtlar Kurumu Akyazı Yurdu’ndaki iftar ile başladı. Milletvekili Recep Uncuoğlu ve Başkan Bilal Soykan, yurtta kalan öğrencilerin iftar sofralarına konuk oldu. Program iftarın ardından ilçedeki kahvehane ve esnafların ziyareti ile devam etti.

ESNAFI DİNLEDİLER
Milletvekili Recep Uncuoğlu ve Belediye Başkanı Bilal Soykan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi. Sonrasında ise Akyazı Belediyesi tarafından ilçe merkezinde gerçekleştirilen güzelleştirme çalışmalarını incelediler. Akyazı’da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Milletvekili Recep Uncuoğlu, “Ankara’daki çalışmalarımızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sürdürüyoruz. Ankara çalışmalarımızdan kalan zamanlarda ise şehrimize gelerek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugün de güzel ilçemiz Akyazı’da hemşerilerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk. Misafirperverlikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Akyazı bizim için özel. Partimize her zaman destek vermiş olan Akyazı’da bugün yine büyük bir teveccühle karşılaştık” diye konuştu.

İlçede gerçekleştirilen çalışmaları da inceleme fırsatı bulduklarını söyleyen Milletvekili Recep Uncuoğlu, “Belediye Başkanımız Bilal Soykan önemli çalışmalara imza atıyor. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bugün de çarşı içinde yapılan düzenleme çalışmalarını inceleme fırsatı bulduk. Güzel Akyazı’mız yeni projelerle daha da gelişiyor ve güzelleşiyor” dedi

Editör: Haber Merkezi