Arap camiasında oldukça tanınmış bir isim olduğu öğrenilen şeyh Şeyh Osman el-Hamis'in Adapazarı Tozlu Cami'ne yaptığı ziyaret gündem olmaya devam ediyor. Suriyeli ve Iraklıların izdiham oluşturduğu camideki görüntülerde yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Tozlu Cami'de ikindi namazı kıldıran el-Hamis, burada Suriyeli ve Iraklı sığınmacılara seslenerek, "Bu memleketin kıymetini bilin" şeklinde vaaz verdi. Vaazın ardından camiden ayrılmak isteyen Şeyh Osman el-Hamis'in etrafı Suriyeli ve Iraklılar tarafından sarıldı. Sığınmacılar tekbir sesleri eşliğinde Şeyh Osman el-Hamis'in çevresini sardı.

ZORLUKLA ARACINA BİNEBİLDİ!
Kalabalığın arasından zorlukla araca binen Şeyh Osman el-Hamis buradan ayrılmak istese de bu kolay olmadı. Şeyhi görebilmek için aracını etrafını da saran sığınmacılar tekbir getirdi. O anlar ziyaretin bir gün sonrasında ortaya çıktı.

ÜMİT ÖZDAĞ TEPKİ GÖSTERDİ!
Özdağ yaptığı paylaşımda; Bak işte bu mükemmel.Bizde eksikti zaten.Suriyeli kardeşlerimiz sağolsun bu eksiği giderdiler. Türkiye göz göre göre felakete sürükleniyor.Saray önünü açıyor, sarı muhalefet Zafer Partisine “Ortaçağ zihniyeti” diyerek saldırıyor. Zafer gelecek, Sığınmacılar gidecek.

Editör: Haber Merkezi