DANIŞMA MECLİSİ
AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı 56. Danışma Meclisi toplantısını yoğun bir katılım ile Adapazarı Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti MKYK üyesi ve Milletvekili Recep Uncuoğlu, İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erkut Aşoğlu, Adapazarı Belediye Başkan Vekili  Erol aydın, il, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı . Açılış konuşmasında AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Afrin zaferine değinerek, “Çanakkale Zaferi’nin 103. yılında bizlere Afrin zaferini yaşatan ordumuza devletimize ve vatanımız uğuruna mücadele eden kahraman Mehmetçiğimize bir kez daha huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum” dedi.

ZORLU SÜREÇLER
Başkan Ak, şöyle devam etti: “Bildiğiniz gibi çok zorlu süreçlerden geçtik. AK Parti iktidarları olarak 2001 yılından beri güzel hizmetler yapmayı başardık. Sizler de her zaman AK Parti’nin arkasında güçlü durmayı başardınız. Son zamanlarda ülkemiz için yine kara propaganda yapanlar çoğaldı. Oyunlara asla gelmemeliyiz, varlığımızı korumanın yegâne şartı milli birlik ve beraberliğimizdir. 2023 hedeflerimizi hayata geçirebilmemiz için 2019 seçimlerini oylarımızı artırarak başarılı bir şekilde sonuçlandırmalıyız Çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik yürek bırakmamalıyız.” Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın da, “Adapazarı Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm mahallerimizde eksikleri tespit ederek gerekli çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.

PROJELER SÜRÜYOR
Son olarak kürsüye gelen AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Recep Uncuoğlu ise şunları söyledi: “Şehrimizde önemli projeler var, Cumhurbaşkanımız da bu projelerin müjdesini Sakarya’mıza bizzat il kongremizde verdi. Milletvekilleri olarak da bizler de bu projelerin takibini yapıyoruz. 1000 yataklı şehir hastanesi için çalışmalara başladık, 250 yataklı kadın doğum hastanesinin çalışması devam ediyor. Ayrıca şehrimize Uygulamalı Bilimler Üniversitesi kazandırma çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Karasu’da limanımız hayata geçti, demir yolları ve 3. otoyol çalışmaları devam ediyor. Sakarya gelecekte Türkiye’nin yıldızı olma yolunda hızla ilerliyor. BMC fabrikasının kurulacak olması Karasu’ya, Sakarya’ya ve Türkiye’ye farklı bir değer katacak. Savunma, sanayide, otomotivde attığımız adımlar ile ülkemiz ve şehrimiz hızla büyümeye devam ediyor. Ayrıca  Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın çalışmaları ile Acarlar Longozu turistlik bir alana dönüştürülecek. Halkımızın beklentilerini biliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Editör: Haber Merkezi