AK Parti Serdivan İlçe Danışma Meclisi'nde konuşan Toçoğlu, ilçe belediye başkanları ile uyumlu çalıştıklarını ve milleti sıkıntıya sokmamak için, onlara güzel ve hayırlı hizmet verebilmek için tüm güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Toıçoğlu, "Her zaman söylüyorum, belediyecilik bizim işimiz. Bu işi en iyi biz yaparız. Bunu da en güzel şekilde ortaya koymaya çalışıyoruz” diye konuştu.
 
 
BÜYÜKŞEHİR YASASI
Yeni Büyükşehir yasası ve il genel meclisinin çalışmaları hakkında düşüncelerini aktaran Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehirler yasası değişiyor. Değişiklik olmazsa Büyükşehirlerde il özel idareleri kaldırılarak il genel meclisleri tek meclis haline getirilecek. Büyükşehir meclisleriyle il genel meclisleri birleştirilecek ve il genel meclislerinin seçildiği usule büyük bir ihtimalle belediye başkanları tabii olacak. O usulle de şehir meclisi seçilmiş olacak. Seçilecek arkadaşlarımız hem Büyükşehir Meclisi hem il genel meclisi fonksiyonlarını yerine getireceği için bu anlamda da önemli çalışmalar yapmamız gerekiyor” dedi.
 
 
BAŞARIYLA ATLATACAĞIZ
Birlik ve bütünlüğün korunarak daha fazla çalışmak gerektiğini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yerel seçimler, hemen ardından gelen cumhurbaşkanlığı seçimlerinden dolayı önem arz ediyor. İnşallah birlik ve bütünlüğümüzü koruyarak, bu çalışma azmimizi daha da yükselterek sayın başbakanımızın il kongresinde ifade ettiği gibi çıtayı daha da yükseklere çıkararak bu seçimleri de başarıyla atlatacağız inşallah. Çalışmalarınızda hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

 
Editör: Haber Merkezi