AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanvekili Necdet Tömekçe, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer ile birlikte AK Parti 132. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda hazır bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantı, istişare bölümünün ardından son buldu.
DEĞERLENDİRME
Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Tever, "Toplantımızın ana gündem maddesi; teşkilat çalışmalarımız, kongre takvimi ve kongre sürecindeki çalışmalarımız üzerine değerlendirmelerimiz ile ilgili oldu. İl başkanları toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımız; Barış Pınarı Harekâtı ve dış politika üzerine ulusal ve uluslararası kamuoyuna çok önemli mesajlar verdi. Teşkilat çalışmalarıyla ilgili kongre sürecimiz başarılı bir şekilde başladı ve takvime göre yolunda ilerliyor.”
“DAVA BAKİDİR”
“Sayın Cumhurbaşkanımızın toplantıda ifade ettiği gibi ‘Şahıslar gelip geçer ama dava her zaman baki kalır. AK Parti için siyaset budur, böyle kalmaya da devam edecektir.’ AK Parti’mizin en büyük özelliği sürekli kendini yenileme, tazeleme ve geliştirme kabiliyetine sahip olması olduğunu hepimiz biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Allah’ın izniyle bu süreçlerden yine güçlenerek çıkacağız. AK Parti ailesini daha da büyütecek, saflarımızı daha da sıkılaştıracağız inşallah” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce rahatsızlığından dolayı toplantıya katılmadığı öğrenildi. Toplantının basına kapalı bölümünde ise, teşkilatlarla ilgili bilgilendirmeler ve istişareler gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi