AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, sivil toplum ve halkla ilişkiler birimi yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sakarya Eczacılar Odası Başkanı Orhan Yontar’ı, Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet İş Sakarya İl Başkanı Mesut Gökdemir’i, Türk-İş Konfederasyonu Başkanı Cemal Yaman’ı, Memur-Sen Sakarya İl Temsilcisi Murat Mengen’i ve Müteahhitler Birliği Sakarya İl Temsilcisi Murat Bayrak’ı ziyaret etti.

AÇIKLAMALARDA BULUNDU
Sakarya Eczacılar Odası Genel Kuruluyla yeniden göreve seçilen Orhan Yontar’a hayırlı olsun dileklerini ileten İl Başkanı Tever, “Orhan Bey ve ekibine faaliyetlerinde başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretlerinde, istikrar ve güven iklimini güçlendirecek Türkiye Ekonomi Modelinin içeriği hakkında bilgiler veren İl Başkanı Yunus Tever, tüm işçi ve memurları kapsayan vergi muafiyetinin ve açıklanan asgari ücretin her kesimde memnuniyet getirdiğini ifade ederek açıklamalarda bulundu.

“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE”
Tever; “Türkiye Ekonomi Modeli ile yeni yüzyılın ilk çeyreğinde, büyük ve güçlü Türkiye hedefine hiç olmadığımız kadar yakınız. Yatırımla, istihdamla, üretimle, ihracatla, cari fazlayla ülkemizi dünyanın en büyük on ekonomisi arasına girmesini sağlayacak adımları Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde atıyoruz.

AK Parti iktidarları olarak, öğretmenlerimiz başta olmak üzere birçok devlet personelimizin önemli bir kısmını kapsayan 3600 ek gösterge meselesini de önümüzdeki yılın sonuna kadar çözüme kavuşturmayı planlıyoruz.

Cumhurbaşkanımız memurlarımıza seyyanen iyileştirme, emekli aylığının belirlenmesi, emeklilik için yaşı bekleyenler gibi nice çalışma için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına gerekli talimatı vermiştir. Yapılan çalışmalar her kesime özellikle de dar gelirli vatandaşlarımıza dokunacak şekilde düzenlenecektir.” dedi.

DÜŞÜK FAİZ, YÜKSEK İSTİHDAM
Tever, “Hazine ve Maliye Bakanlığımızın ortaya koyduğu ihracat eksenli kalkınma modeli ve dikey büyüme politikasıyla, Türkiye Ekonomi Modeliyle kazanan inşallah ülkemiz olacak, Sakarya’mız olacaktır. AK Parti iktidarları ve teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hayata geçirdiğimiz düşük faiz, yüksek istihdam, yatırım ve ihracat merkezli yeni ekonomi modelimizi hane hane, sokak sokak, mahalle mahalle 300 Bin broşür dağıtımıyla tüm hemşehrilerimize aktarmaya başladık. Sanayicilerimizi, iş dünyası temsilcilerimizi ziyaret ederek tek tek anlattık ve anlatmaya devam edeceğiz. Bugün bizleri memnuniyetle karşılayan, ilgi ve desteklerini eksik etmeyen tüm derneklerimize ve Kıymetli Başkanlarına şükranlarımı sunuyorum” dedi

Editör: Haber Merkezi