Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin “Yaşanabilir Sakarya için el ele, hep birlikte” sloganıyla gerçekleştirilen Sakarya İl Teşkilatı 7. Olağan kongresine katılmak üzere Sakarya’ya geldi.
Premier Inn Otel’de davetlilerin ve partililerin katılımıyla, Kovid-19 tedbirleri gözetilerek saat 17.00’de başlayan kongrede, Genel Başkan Karamollaoğlu salona girerken partililer tarafından “Bilge Başkan”,”Milli Görüş aşkına” sloganlarıyla karşılandı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ülke ekonomisine ağırlık verdiği konuşmasında;
“En çabuk el uzatılacak kesimlerden biri de esnaf. Bugün memurun da işçinin de maaşı, asgari ücret, açlık sınırında olamaz.”
Pazar canlanırsa tüm ekonominin canlanacağını söyleyen genel başkan ekonomiyi sil baştan değiştireceklerini söyledi. Karamollaoğlu; “Yolsuzluğu, israfı, lüksü ortadan kaldırınca kaynak da ortaya çıkacak. Bu kolay bir iştir. Çünkü bu bir tavırdır. Bizim israf anlayışımız ile onların israf anlayışı bizden çok farklı. Kaynakları yatırımlara tahsis edeceğiz. Göreceksiniz üç-beş yıl içinde Türkiye’de müthiş bir patlama yaşanacak. ” dedi.
Karamollaoğlu’nun konuşmaları partililerce sık sık “Saadet gelecek dertler bitecek” sloganlarıyla kesildi.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Saadet Partisi Sakarya İl Teşkilatı 7. Olağan Kongresinde, Hasan Zengin başkanlığında hazırlanan yönetim kurulu listede şu isimlerden oluştu;
Ali Ahmet Çelik, Ali Bektaş, Aytaç Çakıroğlu, Birol Kaçar, Bahadır Yıldırım, Cahit Baykal, Casim Çelik, Enes Berat Gürler, Mehmet Aydın, Metin Özdin, Mustafa Baklava, Mustafa Selman İskender, Mücahit Mahmut Köroğlu, Osman Hasmavili, Osman Tandoğan, Osman Ünlü, Ramazan Özer, Selman Demirtaş, Süleyman Pulat Şaban Selvican, Tuncay Er, Uğur Girgin, Yaşar Günay, Yunus Yıldırım.

İL DİSİPLİN KURULU
Ali Sarıoğlu, Apdullah Şen, Faruk Parlak, İsmail Kayıkçı, Kadir Erdem, Metin Yeniçeri, Seyit Aslan, Adnan Güçlü.

BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ
Hasan Zengin, Abidin Birinci, Ahmet Manav, Ali Ahmet Çelik, Cahit Baykal, Casim Çelik, Cevat Soy, Kemal Taş, Metin Özdin, Muhammet Ekşioğlu, Mustafa Selman İskender, Osman Tandoğan, Osman Ünlü, Ramazan Özer, Selman Demirtaş, Tuncay Er, Uğur Girgin, Yunus Yıldırım.

Editör: Haber Merkezi