Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Selim Çatallar dün Gar Meydanı’nda miting düzenledi. Yalnızca polis kamerasının karşısında megafonuyla konuşan Çatallar, Türkiye’nin ihanet ve işgal tehlikesi altında olduğuna dikkat çekti

KİMSE DİNLEMEDİ AMA DEVAM ETTİ
Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Fahri Çatallar, kendi düzenlediği mitingde yalnız başına konuştu. Megafon aracılığıyla Gar Meydanı’nda konuşan Çatallar, kimsenin dinlememesine rağmen yaklaşık bir saat süreyle konuştu. Çatallar, yarın yapılacak yerel seçimde vatandaşlara büyük sorumluluk düştüğünü belirtti.

‘İHANET VE TEHDİT ALTINDAYIZ’
Konuşmasında ülkenin ihanetler ve dış tehditler altında olduğuna dikkat çeken Çatallar, “Aziz Türk milleti, dünü ve bugünleri unutma. Bugün, dün ve yarınla ilişkili olmak mecburiyetindedir. Sahip olduğumuz değerlerle hakikatler etrafında birleşmeliyiz.

Ey müslümanlar, ey onur sahibi insanlar, biz bu ihanetlerin hesabını unutmadık. Bu ihanetlerin faturasını birilerine ödetmek zorunda kalacağız. Bu ihanetleri yapanların korkulu rüyaları, kabusları olacağız. İhanetleri unutmadık, unutturmayacağız. Biz yarınların müjdecisiyiz” dedi.

‘KÖLELEŞTİRİLMEYE İZİN VERMEYİZ’
Hükümetin imzaladığı bir anlaşma ile 3 yabancı kolordunun Türkiye’nin çeşitli bölgelerine yerleşerek  bir tehdit oluşturduğunu öne süren Çatallar, “Ankara hükümeti bir anlaşma imzaladı. Amerika’nın emrinde Nato’nun 3 kolordusu Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde konuşlandırıldı. Türkiye bu yolu açmış bulunmaktadır. Bunu kabul etmek mümkün değildir. Bu ülke güvenliğimiz için bir tehditdir. Değerlerimize saldırı olan bu olayları, uluslararası arenada planlalan Türkiye’nin işgal projesini asla kabul edemeyiz. Buna sessiz kalamayız. Bu kapıyı hiç kimseye açtırmayız. Türk milletini köleleştirilmesine asla izin veremeyiz” diye konuştu.

TANK PALET FABRİKASI İÇİN UYARI
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hiç bir fabrikasının yabancı sermayeye devredilmemesi gerektiğini vurgulayan Selim Çatallar, Tank Palet Fabrikası’nın işletme devri kararının geri çekilmesini istedi. Çatallar, “Katar sermayesini Amerika yönetiyor. Hiç bir fabrikamızın Amerika destekli yabancı sermayeye devredilmesine müsaade etmeyiz. Hükümeti çok nazik bir şekilde uyarıyorum. Bundan vazgeçin” ifadelerini kullandı.

Megafaonla konuşan Çatallar’ı sadece polis kamerası takip etti. Çatalar, mitingine kimsenin katılmamasına rağmen konuşmasını sonuna kadar sürdürdü YENİ SAKARYA GAZETESİ

Editör: Haber Merkezi