KARİYER GÜNLERİ
Ak Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Hendek Temsilciliği tarafından düzenlenen Kariyer Günleri “Geleceğini Tasarlaryan Gençlik” konulu programda Hendekli Gençler ile buluştu.

KONFERANS
Hendek Ticaret Merkezi konferans salonunda düzenlenen programa Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, Ak Parti Sakarya Gençlik kolları Başkanı Murat Salih Başer ve Yönetimi, Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide ve Yönetimi, Milli Türk Talebe Birliği Hendek Temsilciliği Başkanı Aykut Çaçur, Yönetimi, Öğrenciler ve çok sayıda genç katılarak salonu doldurdu.

YOĞUN İLGİ
Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Sofuoğlu, Aile hayatı, Spor yaşantısı ve Siyaset ile ilgili birçok konuda gençlere bilgiler verdi. Gençlerden gelen sorulara içtenlikle cevaplar veren Sofuoğlu, gençlerin Siyasette her zaman yer alması gerektiğinin altını çizdi.

Program sonunda Milli Türk Talebe Birliği Hendek Temsilciliği tarafından Ak Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’na günün anısına çeşitli hediyeler takdim edilirken, Sofuoğlu da Gençler ile birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.

Editör: Haber Merkezi