Cumhur İttifakı Hendek Aday Tanıtım toplantısı büyük bir coşku ile yapıld

ADAY TANITIM TOPLANTISI
Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu ve Meclis Adayları tanıtım toplantısı büyük bir coşku ile yapıldı. Cumhur İttifakının gövde gösterisine şahit olan açık hava toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ali İhsan Yavuz, MHP Grup Başkanvekili ve Milletvekili Levent Bülbül, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Beyoğlu eski Belediye Başkanı eski Milletvekili Nusret Bayraktar, Hendek Belediyesi Eski Başkanı ve eski Milletvekili Ali İnci ile Cumhur İttifakı kadroları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aday tanıtım toplantısında konuşmaların ardından Onat Şahin ve Uğur Işılak sahne aldı.

TOKİ MÜJDESİ
Hendek Cumhuriyet Parkında düzenlenen programda açılış konuşmasını Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu yaptı. Hendek halkının en iyisi ve en doğrusunu her zaman bildiğini ifade eden Sofu, Cumhur İttifakının önemine de vurgu yaptı. Sofu, “Sahaya indiğimiz günden beri projelerimizi açıklıyor bunları halka anlatıyoruz. En önemli projelerimizi ise burada açıklamak istiyorum. Yaparsa AK Parti yapar biliyorsunuz.

TOKİ'Yİ HENDEK'E GETİRİYORUZ
Hendek için de vizyon projeyi sizlere sunacağız. Allah’ın izni ile 1 Nisan’da TOKİ’yi Hendek’e getiriyoruz. Görüşmelerimiz tamam. Ankara’da sağ olsunlar değerli büyüklerimiz bize bu müjdeyi ilettiler. TOKİ dar gelirli vatandaşlarımız için Hendek’te bir konut projesinin startını bizimle verecek inşallah. Biz öyle bakın bol keseden atmıyoruz. Gittik görüştük.  Hendek için bu proje şart dedik. Koparıp aldık bu müjdeyi. Zaten ,TOKİ’yi de Hendek’e AK Parti’den Cumhur İttifakından başkası getiremez. Allah hayırlı eylesin. TOKİ projemiz Hendek’e hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

YENİ FAKÜLTE
Hendek ilçesinde yüksek öğretim anlamında müjdeleri olduğunu aktaran Sofu, “İnşallah önümüzdeki dönem Hendek’te bir yeni fakültemizin daha olacağının müjdesini de verelim. Hayvancılık ve Ziraat Fakültesi Hendek’te kurulacak. İlçemizin kalkınmasına ve gelişmesine büyük katkı yapacak bu fakültemiz hayırlı olsun. Birileri Hendek’e 20 yılda ne yaptılar diyorlar? Hendek 20 yıl önce nüfusu az olan bir kasaba iken bugün sanayisi, şehirciliği, 80 bini aşkın nüfusu ve projeleri ile Sakarya’ya örnek ilçelerden biridir. Biz bu gelişmeyi daha da arttırmak, hizmetlerin çıtasını yükseltmek ve istikrarı devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

HENDEK’TE ZAFER SOFU’NUN OLACAK
Aday tanıtım toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, “31 Mart seçimlerinde inşallah Cumhur İttifakı olarak Hendek’te zaferle ayrılacağız. Bugün bu soğuk havaya rağmen burada toplanan coşkulu kalabalık bu zaferi müjdeliyor” dedi. AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ise, “31 Mart yerel seçimleri öncesinde yurt dışında FETÖ ele başısı pusuda bekliyor. Aman diyor Cumhur İttifakı bir yara alsa da ben kazansam. Allah’ın izni ile onlar orada çürüyüp gidecekler. En iyi cevabı onlara sandıkta vereceğiz. Hendek’te zafer inşallah Ali Kemal Sofu’nun yani Cumhur İttifakının olacaktır” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR OLARAK SOFU’NUN YANINDAYIZ
Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce ise şunları söyledi: “Bizim işimiz ikna etmek değil bizim işimiz sadece tebliğ etmek. Biz bu süre boyunca her vatandaşa gidip tebliğ ettik anlattık. Cumhur İttifakımıza destek istedik. Bugün burada da görüyorum ki Ali Kemal kardeşimiz Hendek’te adaylık sıfatını tasdiklemiş inşallah başkanlığı da tasdiklemek üzere. Bugüne dek Hendek’te yapılanlara teşekkür ediyorum. Ali İnci ve İrfan Püsküllü Hendek’te çok güzel çalışmalar yaptılar. Şimdi de inşallah Ali Kemal Sofu ile bu devam edecek. Ali Kemal Sofu kardeşimizin projelerini inceledik. Kendisi Hendek’in geleceğini şekillendirecek önemli projeler hayata geçirecek. Büyükşehir Belediyesi olarak kendisinin arkasındayız sonuna kadar yanındayız.”

DÜŞMANI ASLA SEVİNDİRMEYECEĞİZ
MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül ise, “Bu memlekette Cumhur İttifakına verilen her bir oy ahlaki olan seviyeli olan ve milletin menfaatine hizmet etmek ant içmiş bir davaya destek vermektir. Türkiye zor günlerden geçiyor. Bütün namluların ülkemize döndüğü bir ortamda halkımıza ‘Bunlar bizim için tehdit değildir’ demek ülkeye ihanettir. 15 Temmuz’da yarım kalan hesabı bahar gelecek naraları ile meydanlarda inletenlere millet müsaade etmeyecek. Bunların tek amacı Cumhur İttifaka kaybettirmek. Düşmanı sevindirecek miyiz? Asla. Düşman kaybettireceğiz diyorsa biz muhakkak kazandıracağız. İnşallah bu seçim Cumhur İttifakının zaferi ile tamamlanacaktır” şeklinde konuştu.

BU TEKERLEK TÜMSEKTE KALMAMALI
Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’da Cumhur İttifakının önemine vurgu yaparak, “Herkes her şeyin farkında. Kimler kimlerle düşüp kalkıyor herkes farkında. Her seferinde en güzel duruşu sergilediniz. Bu seçimin ne anlama geldiği çok önemli. Cumhur ittifakı çok bereketli bir ittifak. Devletimizin ve milletimizin aleyhine kurulan bir ittifak olması sebebiyle bereketli bir ittifak olduğundan bahsediyoruz. Diğer taraftan PKK kökenli listelerden oluşan isimlerle milletin önüne çıkan bir ittifak var. Hendek’ten öyle bir ses verelim ki neyin ne olduğunu herkes anlasın. Bu ittifak terörü tamamen yok etmek için bu ittifak kuruldu. Hendeklilerin gönlü Cumhur İttifakının kaybetmesine gönlü razı olmaz. Boş durmayalım. 2 gün çok çalışalım. Nöbeti nerede tuttuğunuzun önemi yok. Hepimizin tek bir amacı var bu tekerlek tümsekte kalmamalı.

Editör: Haber Merkezi