AK Parti İstanbul Sultanbeyli ilçe Başkanı Ali Sevinç, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı, AK Parti Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu'ya gündem dışı bir ziyaret gerçekleştirdi.
EN GÜZEL CEVAP
Ali Kemal Sofu ziyaretçilerine, ilçe hakkında bilgiler verirken gündemin ağırlıklı konusu yakın zamanda yapılacak referandumdu. Sofu, “Ülkemizin son yüzyılda yaşadığı en büyük saldırılardan birini 15 Temmuz’da yaşamıştır. Ülkemiz üzerine oyunların ardı arkası kesilmeden devam etmektedir. Bu oyunlara karşı verilecek en güzel cevap başkanlık sisteminin ülkemizdeki yönetim şekli olmasıdır. Başkanlık sistemi ile ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların büyük birçoğuna karşı daha sağlam bir duruş sergileme kabiliyetine, ülkemiz kavuşacaktır” dedi.
“YÜZ AKIYLA ÇIKARIZ”
İlçe Başkanı Sofu, “Referandum sonucunun evet olacağı konusunda şüphemiz yoktur. İnşallah bizler de daha yüksek bir oy oranı ile kabulü için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. İnşallah sayın başkanlarım da ilçelerinde en yüksek oy oranını yakalar ve hep birlikte her seçimde olduğu gibi bu referandumdan da yüz akı ile çıkarız. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi. Misafir ilçe başkanları da Sofu’ya iyi dileklerini ileterek teşekkür etti. İlçe başkanları bir süre önce babası vefat eden Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Şenay Sakal’a taziye ziyaretinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi