AK Parti kurucularından, Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Burhan Kuzu, Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 
ÖZKOÇ’UN PAYLAŞIMI

Burhan Kuzu’nun vefatının ardından CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; 
“Milletvekili, anayasa hukukçusu Prof. Dr. Burhan Kuzu’yu yitirdik. Miras bıraktığı Başkanlık sistemini, Güçlendirilmiş Parlamenter sistemle değiştirmek ve savunduğu hukuk sistemini düzeltmek için çalışacağız. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınları, sevenlerine başsağlığı diliyorum.”
YUNUS TEVER’İN TEPKİSİ
Milletvekili Engin Özkoç’un paylaşımına AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever sert tepki gösterdi. İl Başkanı Tever twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Siyasetiniz batsın sizin. Bu ülkeye hizmet etmiş bir insanın vefatını bile siyaset malzemesi yapacak kadar insanlıktan nasipsizsiniz, haysiyet yoksunusunuz. Yazıklar olsun!” ifadelerini kullandı.
BİR TEPKİ DE YAVUZ’DAN
CHP Milletvekili Engin Özkoç’a bir tepki de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’dan geldi. Yavuz paylaşımında; “Bir güzel insanın vefatı üzerinden siyaset yapmak nasıl bir ruh halinin sonucudur!.. Anlamak gerçekten mümkün değil! Bunu yapan herhangi biri olsa gam yemeyeceğim ancak bunu yapan maaleaef CHP Grup Başkanvekili. Allah akıl, fikir versin.” dedi.

Editör: Haber Merkezi