339 OYLA KABUL
AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, anayasa paketi değişikliği ile ilgili nihai kararı milletin vereceğini söyledi. TBMM’deki yoğun mesai sonrasında teklifin tümünün 339 oyla kabul edildiğini hatırlatan Üstün, “Milletvekilleri sürecin önündeki engelleri kaldırmış oldu. Bundan sonra söz de, karar da milletindir. Herkes verilecek karara saygı gösterecek” dedi.

60 GÜN İÇİNDE
Milletvekillerinin üzerine düşeni yaptığını kaydeden Milletvekili Üstün, “Teklif Sayın Cumhurbaşkanı’nın onayından sonra 60 gün içinde referanduma sunulacak. Vatandaşlarımız hür iradeleri ile sandıkta oyunu kullanacak. Milli irade karşısında kimsenin söz söyleme hakkı yok. Sonucun milletimize, vatanımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

CENTİLMENCE GEÇSİN
Referandum sürecinde yapılmak istenen değişiklikleri vatandaşlara ayrıntılı bir şekilde anlatacaklarını söyleyen Ayhan Sefer Üstün, “Referandum sürecinin de demokrasimize yakışır şekilde, centilmence ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum. Biz milletimize güveniyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi