Cumhur İttifakı AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç yüzde 65 oy ile Erenler Belediye Başkanı oldu. Seçim sonuçlarını AK Parti Erenler İlçe Teşkilatında takip eden Erenler’li vatandaşlar sandıklardan gelen sonuçlar sevinç ile coşku karşıladı. Sonuçlarla birlikte partide tebrikleri kabul eden Fevzi Kılıç, ardından parti önünde kendisini bekleyen kalabalığı selamladı.
Başkan Kılıç, İlçe teşkilatına ve MHP ilçe teşkilatına seçim sürecindeki gayretleri ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kılıç, “Kıymetli büyüklerim, kıymetli kardeşlerim, Rabbim bu coşkunuza, sevginize, inancınıza layık olmayı nasip eylesin. ‘Her Nasip vaktinin esiridir’ demiş Mevlana, hakikaten vakit gelmeden nasip gelmiyor. Uzun yıllar siyasette görev aldık, il başkanlığı, büyükşehir belediye başkan vekilliği yaptık, sonrada sayın Cumhurbaşkanımız şahsımıza Erenler Belediye Başkan Adaylığı görevini verdi. Bugün sizler de bizleri mahcup etmediniz, Allah hepinizden razı olsun”  dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Konumasının devamında Kılıç, “Ana kademe teşkilatımızla, kadın ve gençlik kolları teşkilatımızla yüzlerce eve girdik, çok güzel ve farklı anılarımız oldu, ellerini semaya açarak bizlere dua eden çok insanlar oldu. Her birinden Rabbim razı olsun. Kadın Kollarımdaki, Gençlik Kollarımızdaki kardeşlerim hakikaten çok güzel hizmet ettiler. Aynı şekilde mahalle başkanlarımız dur durak demediler. Cumhur İttifakı Meclis Üyelerimiz bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Özel bir teşekkürü de SKM Başkanımız Pekdemir Beşli ve ekibine ediyorum, Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

ŞEREF DUYUYORUM
Her zaman davalarının bir neferi olmaktan şeref duyduğunu belirten Başkan Kılıç, “Almış olduğumuz sorumluluğu biliyoruz. Hem İslami, hem insani hem de ahlaki bir sorumluluk var. Biz normal bir siyasi parti değiliz, biz bir dava partisinin neferiyiz. Özellikle bırakın belediye başkanı olmayı, normal bir üyesi olmaktan dolayı şeref duyan bir insanım. İl başkanı, belediye başkanı, meclis üyesi olmak bu partide önemli şeyler değil, bu partiye gönülden dahi bağlı olmak yeter” dedi.

ŞİMDİ HİZMET VAKTİ
Erenler halkının sevgisine hizmetler ile cevap vereceklerini ifade eden Kılıç, “Erenler halkı bizi sevdi ve bizde hakikaten Erenler’i sevdik. İnşallah çok ciddi bir şekilde Erenlerde hizmet edeceğiz. Asla kalbinizden ben oraya gidersem belediye başkanının kapısı kapalımıdır, acaba bizle konuşur mu diye kalbinden geçirmesin. Her zaman ifade ettiğim gibi kardeşlerim orada abisinin var olduğunu, büyüklerim bir kardeşlerinin var olduğunu, yaşıtlarım bir arkadaşlarının var olduğunu bilsinler. Sadece belediye ile alakalı konuklarda değil, başka kurumlarda da derdi olan veya oturmaya gelmek isteyen kalbinden en ufak bir şey geçirirse gönül koyarım. Biz Erenler’e hizmet edeceğiz, Erenler bize sevgisini yüzde 65 oy ile gösterdi. Şimdi sıra bizde, bizde. Erenler halkını, Erenler’i nasıl sevdiğimizi hizmetlerimiz ile göstereceğiz” dedi.

‘MAHCUP ETMEYECEĞİZ’
“Sizleri hiç bir zaman mahcup etmeyeceğiz, bu güne kadar ne görev aldıysak geriye baktığımız zaman yüzümüzü kızartacak hiç bir olayımız, durumumuz olmadı ve Allah’ın izniyle de olmayacak. Hiç bir makam sizden değerli değil, sizin kalbinizi kırmaktan, sizin gönlünüzden çıkmaktan asla değerli değil. Hepinizin gönlü benim için ayrı bir makam, ayrı bir belediye başkanlığıdır. Allah sevgimizi huzurumuzu daim eylesin inşallah. Biz her yaptığımız işin hesabını ahirette vereceğimize inanıyoruz. Bunda sonraki sorumluluğumuzu biliyoruz. Bu sorumluluğu en güzel şekilde yerine getireceğiz.

Editör: Haber Merkezi