Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan; SESOB yönetim kurulu üyeleri, Türk-İş Eski Genel Mali Sekreteri Enver Toçoğlu ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ile birlikte Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a misafir oldu

Yeni dönem belediye başkanlığı görevinin Yusuf Alemdar’a hayırlı olması temennisinde bulunan misafirler, yeni vizyon projelerle birlikte Başkan Alemdar’ın hizmet bayrağını daha da yukarılara taşıyacağını belirttiler.

“STK’LAR ÇÖZÜM ORTAĞIMIZ”
Güzel temennileri için SESOB Başkanı Hasan Alişan’a ve yönetim kurulu üyelerine, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı’ya ve Türk-İş Eski Genel Mali Sekreteri Enver Toçoğlu’na teşekkür eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise, esnaf odalarının toplumda lokomotif görevi üstlendiğini, sorunların tespiti ve çözümü noktasında ilgili kurumlarla koordinasyon sağladığını belirterek, Serdivan’ın geleceği için tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak akıl çerçevesinde hareket etmeye devam edeceklerini söyledi.

“ADIMLARIMIZI BİRLİKTE ATIYORUZ”
Serdivan’da ticari hayatın artan nüfusla birlikte planlı bir şekilde büyüdüğüne dikkat çeken Alemdar, bu durumun da ilçe ekonomisine doğrudan katkı sağladığını belirterek, “Ticaret hayatının merkezi konumuna gelen Serdivanımızda 4 bin 304 işletmeye ev sahipliği yapıyoruz. Bu kapsamda 2 bin 183 esnafımız yatırımlarını ilçemize gerçekleştirerek hemşehrilerimize en güzel hizmeti vermek için gayret ediyorlar. Ticari anlamda yapılan tüm hizmetler, ilçemizin yanı sıra şehrimizin de ekonomisine katkı sağlıyor. Biz de hizmet noktasında en ince ayrıntısına kadar planlamalarımızı yaparak, tüm adımlarımızı esnaflarımızla ve yatırımcılarımızla birlikte atıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi