Kimi zaman ev kimi zaman site toplantıları ile seçmenlerle buluşan Zafer Kazan, Esentepe mahallesinde misafir oldu. Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Başkan Adayı Zafer Kazan seçilmesi halinde bu sıkıntıları nasıl gidereceğini anlattı.

HAYALİMDEKİ BELEDİYECİLİK
Kazan; “Belediye şirket değildir kâr amacı gütmez. Bir belediye ‘bu bölgede toplu taşıma aracı kullanacak çok az kişi var zarar ederim’ diyemez çünkü belediye bu hizmeti vermek zorundadır. Beni tanımayanlara şunu söylüyorum; bir kez sadece bir kez bana emanet oy verin, o hayalimdeki belediyecilik örneğini göstermeye fırsat verin sonra beğenmez iseniz oyunuzu geri alırsınız.” dedi.

ÜNİVERSİTE
Üniversitenin Esentepe’de olmasına rağmen Esentepe halkının üniversiteden hiçbir şekilde faydalanamıyor olmasına da değinen Zafer Kazan; “Neden Esentepe’de öğrenci yurtları yok? Göreve gelir gelmez bu bölgedeki en uygun yerleri belirleyeceğiz ve belediye öğrenci yurdu açacağız.”

“SÖZ HALKIN OLACAK”
Kazan; “Belediye Serdivan’da yaşayan insanların evidir. Bu yüzden anahtarı da sizde olacak. Sizleri 31 Mart günü belediyenin anahtarını almaya davet ediyorum. Gelin evimizin yani belediyemizin anahtarını 31 Martta elinize alın. Bu artık bir parti meselesi değil. Mahalle meclislerini kuracağız, sonra belediyemizin internet sitesinde meclis toplantılarını canlı yayında izleyeceksiniz. Serdivanımız’da söz artık rantçıların değil, söz artık sizin.” dedi.

Editör: Haber Merkezi