İşletme sahipleri ve çalışanlarla sohbet eden Başkan Alemdar, müteşebbislere hayırlı işler temennisinde bulundu. Serdivan’da ticari hayatın artan nüfus ile birlikte büyüdüğünü, bunun da ilçe ekonomisine doğrudan katkı sağladığını belirten Alemdar, planlı şehirleşmeyle birlikte Serdivan’da konut sayısının arttığını, bunun da bölge esnafına artı değer kazandırdığını söyledi.
Hayata geçirilen her projenin Serdivan’daki yaşam kalitesini arttırdığını ve ticari hayatı canlandırdığını vurgulayan Alemdar, “Serdivan’a ticari hayatın merkezi diyebiliriz artık.
Bugün Serdivanımızda, farklı iş kollarında olmak üzere toplam 2 bin 183 esnafımız var. Ahiliğin temel prensipleri olan doğruluk, güven, vefa ve cömertlik gibi hasletlerimizi yaşatarak vatandaşlarımıza hizmet veriyorlar. Dolayısıyla hizmetin en güzeline layıklar.” dedi.
Esnaflardan gelen talep ve önerileri de dinleyerek yerinde değerlendiren Alemdar, “Biz Serdivan olarak, esnaflarımızla, doktorlarımızla, işçilerimizle, muhtarlarımızla, ev hanımlarımızla kısacası tüm dinamiklerimizle kocaman mutlu bir aileyiz. Allah’ın izniyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş yoktur.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi