HAYIRLI OLSUN

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, kongrelerini gerçekleştiren partilerin il yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ile Demokrasi ve Atılım Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan’a gerçekleştirilen ziyaretlerde SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ’un yanı sıra, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Cem Gün ve Yüksel Avşar, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş ile Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Fidan da iştirak etti. Partilerin İl Yönetim Kurulu Üyeleri de ziyaretlerde hazır bulundular.

ŞEHRİN FAYDASINA

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ; Sakarya’nın gelişimi yolunda tüm kurum ve kuruluşların paydaşları olduğuna vurgu yaparak şunları dile getirdi: “Bugün İl Başkanlarımıza yeni görev dönemlerinde hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdik. Başkanlarımıza devam eden projelerimizden bahsettik ve çok olumlu geri dönüşler aldık SATSO, şehrin faydasına çalışmayı vizyon edinmiş tüm kurum ve kuruluşlara eşit mesafede bir kurumdur.

İŞBİRLİĞİ ÇERÇEVESİNDE

Kurumsal anlamda şehrimizin gelişimine katkı sunmak adına her zaman iş birliğine hazır olacağız. Başkanlarımızın yeni görev dönemlerinin hayırlı ve Sakarya için güzel çalışmaların yapılacağı bir süreç olmasını diliyoruz. Sakarya birçok alanda ülkemizin dikkat çeken şehirleri arasında yer alıyor. Bizler de bu şehrin ekonomi başta olmak üzere tüm alanlarda yükselmesi için çabalıyoruz. Bu doğrultuda iş birliği çerçevesinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

KAZANAN SAKARYA OLACAK

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Yunus Tever, “Sakarya için SATSO’nun önemini hepimiz biliyoruz. OSB projeleri başta olmak üzere bu şehrin daha da ileriye gitmesi için yapılanları ve planlarını takdir ediyoruz. Hepimizin bu şehir için eşit sorumlulukları var ve bu yolda SATSO’ya destek vermek, işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyacağız. Bu sayede kazanan her zaman Sakarya olacaktır.” dedi.

SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDE

Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan ise; “Sakarya konumu ve sahip olduğu potansiyeli ile çok daha iyi yerlerde olması gereken bir şehirdir. SATSO’nun Sakarya’nın ilerleme süreci doğrultusunda yaptığı çalışmaları takdir ediyoruz. Sakarya için sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve şehrin ait olması gereken yerde olması adına işbirliği içerisinde çalışmaya hazırız.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi