AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve mahalle başkanlarından oluşan heyet Serdivan’daki programları kapsamında Şehit Polis Memuru Yasin Boran’ın ailesine misafir oldular.

Şehidimizin babası Recai Boran’ı ve ailesini ziyaret eden heyet; makamların en büyüğü şehadete müşerref olan Şehit Yasin Boran’ı bir kez daha rahmetle ve hürmetle andıklarını söylediler.

Şehidimizin acısının hala ilk günkü gibi yüreklerde olduğunu belirten misafirler, onun geride bıraktığı ailesinin ise artık kendilerine emanet olduğunu ifade ettiler.

Bugünlerde bölücü terör örgütü ve onların taşeronları tarafından kurgulanmak istenen oyunların ne kadar sinsi ve alçakça bir plana hizmet ettiğinin herkesçe yakından görüldüğünü ifade eden misafirler; vatanın müdafaasında görev alan kahramanların ne kadar büyük bir sorumluluğu ifa ettiklerinin ve fedakarlık gösterdiklerinin de bir kez daha anlaşıldığını belirttiler.

Babalar günü münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Yasin Boran’ın babası Recai Boran, kendilerini yalnız bırakmayan ve her zaman ziyaret eden, ilgilenen ve misafir olan herkese Boran ailesi olarak teşekkür ettiklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi