"OY İSTEMEYE KORKUYORLAR"
İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, Ozanlar Mahallesi’nde coşkulu kalabalık ile bir araya geldi. Burada vatandaşla sohbet eden Uzm. Dr. Cihan Kolip, Sakarya’nın kötü yönetildiğini ifade ederek, “Bu şehri adaletsizce yönettiler. İsraf ile yönettiler. Sakarya’nın hak ettiği hizmeti üretemediler. Şimdi zaten kendileri için de oy isteyemiyorlar. Sanki Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Adaylar ve AKP’li Sakaryalı yöneticiler, halktan kendileri için oy istemeye korkuyorlar. Çünkü ne cevap alacaklarını çok iyi biliyorlar” diye konuştu.

"KIRMIZI VE SARI KART HAZIR"
3 ay boyunca Sakarya’yı karış karış dolaştıklarını anlatan Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Vatandaşın elinde iki tane kart var. Birincisi kırmızı kart. Bunu Sakarya’daki AKP’li siyasetçilere ve Belediye Başkan adaylarına gösterecekler. Çünkü 25 yıldır Sakarya’da hizmet üretilememesinin tek suçlusu onlar. 17 yıldır tek başına iktidarlar. Sakarya’nın diğer şehirlerin onlarca sene geride kalmasının tek suçlusu da onlar. Artık bu isimleri Sakarya’nın siyaset sahnesinde görmek istemiyorlar. Diğeri de sarı kart. Sarı Kart’ı da Hükümete gösterecekler. Çünkü ülkemiz şu anda iyi yönetilmiyor. Her yerde yangın var. Sakarya ekonomik krizden diğer şehirlerden daha fazla etkilendi. Sakaryalılar hükümete de sarı kart göstererek, politikalarına çeki düzen vermelerini istiyor.” Dedi.

“KAZANACAĞIZ ÇÜNKÜ…”
31 Mart’ta Sakarya’daki yönetim anlayışının değişeceğini ve seçimi kendilerinin kazanacağını vurgulayan Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Şimdi bunu söyleyince bana ‘nereden biliyorsun hocam’ diye soruyorlar. Şuradan biliyorum. Türkiye’deki siyasi yapı maalesef şöyle. Şimdi çıkıyor bir siyasetçi. Seçim kampanyasında şu kadar para harcıyor. Sonra kalbinden şunu geçiriyor. Ben bu kadar para harcadım. Başkan olursam hamuduyla götüreceğim diyor. Bunu içinden geçiriyor, başkasına söylemiyor ama Mevla’m biliyor bunu. Ama görürsünüz ki, çevresiyle birlikte o belediye başkanı zenginleşmiş. Biz şundan dolayı yüzde 100 kazanacağız diyoruz. Bizler de para harcadık. Ama önemi yok. Bu memlekete feda olsun dedik. Bizim vefa ve diyet borcumuz dedik. Ve Yüce Mevla’m bu harcadığımız paranın zerresinin, biz nasıl geri kazanırız duygusunu bizim daha kalbimize koymadı. İşte bu duyguyla, bu imanla, bu inançla diyoruz ki, Allah’ın izniyle biz Büyükşehir Belediyesi seçimini kazanacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi