Çalışkanlığı ve mahalle ziyaretleriyle vatandaşla yakın ilişkiler kurarak halkın gönlünde taht kuran Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, ilçenin tüm mahallelerinin daha bayındır olması amacıyla yürüttüğü belediye çalışmaları yanında ziyaretlerini ve seçim çalışmalarını da sürdürüyor. Başkan Işıksu bu kapsamda önceki gün partisinin Adapazarı İlçe Teşkilatı toplantısına katıldı. 

ZAFER” VURGUSU 
Işıksu toplantıya ilişkin; “AK Parti Adapazarı İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Toplantımızı İlçe Başkanımız Samet Çağlayan başkanlığında gerçekleştirdik. İlçe SKM Başkanımız Sabahattin Çakar ve tüm arkadaşlarımıza muvaffakiyetler diliyorum. Çok çalışacak ve seçimlerden zaferle ayrılacağız inşaallah.” dedi.

ÖĞÜTLÜ’YE ZİYARET 
Öte yandan Başkan ışıksu dün İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü'yü ziyaret etti. Sağlık alanındaki faaliyetler, yatırım ve çalışmaların görüşüldüğü ziyarette Başkan ışıksu’ya, AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç ve meclis üyesi Yavuz Meşe de eşlik etti. İl Sağlık Müdürü Öğütlü ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Işıksu ve beraberindekilere teşekkür etti. 

KOLAYLIK DİLEDİ
Başkan Mutlu Işıksu ziyarete ilişkin paylaşımında; “AK Parti Adapazarı İlçe Başkanımız Samet Çağlayan, Kadın Kolları Başkanımız Hatice Genç ve meclis üyemiz Yavuz Meşe ile birlikte İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Aziz Öğütlü'yü ziyaret ettik. Değerli Müdürümüze çok teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ