Gönül belediyeciliğinde vatandaşlarla yakın temasıyla dikkat çeken AK Parti Karasu Belediye Başkan adayı İshak Sarı, gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Esnaf, kamu kurum, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla sık sık bir araya gelen Sarı, akşamları da mahalle ve ev ziyaretleri yaparak Karasu için destek arıyor. İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanlarının tam desteğiyle seçim çalışmaları yürütülürken, İshak Sarı söylem ve projeleriyle Karasu halkının gönlünde şimdiden ayrı bir edindi. Konacık, Yenimahalle ve Aziziye Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen İshak Sarı, ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti, ardından kadın kolları tarafından düzenlenen ‘İlçemde Sohbet Saati’ adlı programa katıldı.

GAYRET VE TEVAZU
Gezilerinde ve konuşmalarında herkesi sandığa davet eden İshak Sarı, “Karasu’da ayrım yok, kişileri bölmek yok. Herkesi kucaklayan AK Parti misyonun gereği Karasu’da da yerine gelecektir. Bizim davamız herkese kucak açan, haklının yanında dimdik duran, zalime boyun eğmeyen bir davadır. Kim ki mağdur, kim ki mazlum AK Parti onun yanındadır” dedi. Karasu’nun oyuyla, gönlüyle ve duasıyla AK Parti’nin yanında yer alacağına inandıklarını anlatan İshak Sarı, “Partimizin tüm kademeleriyle sahada, milletimizle iç içeyiz. Gayret ve tevazu diyoruz hep. Bundan ödün vermeden sadece bu millete hizmet etmenin derdinde olacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, milletimiz için gecesine gündüzüne katarken biz onu yalnız bırakamayız, bırakmayacağız” dedi

KARASU GÖZDE OLACAK
Karasu’nun tüm sorunlarına hakim olduklarını ve yapılması gerekenler noktasında reçetelerinin hazır olduğunu anlatan Sarı, “Turizm, sanayi ve tarım potansiyeli çok yüksek olan bir şehre sahibiz. Turizmde gerçekçi adımlar atılarak Karadeniz’in incisi Karasu’muzu gözde bir ilçe hale getireceğiz. Çevreye duyarlı sanayiye her zaman ön ayak olacağız. Ve tarım…Fındık başta olmak üzere tarımsal ürünler noktasında değerlerimizi, potansiyellerimizi harekete geçireceğiz. Amacımız ülkemiz, şehrimiz ve insanımız kazansın, Karasu değer kazansın” dedi.  Projelerle büyüyen ve kazanan bir Karasu için 31 Mart’ı işaret eden Sarı, “Memleket işi gönül işi diyoruz. Karasu AK Parti’ye tam destek verecek, Cumhur İttifakı sandıkları patlatacak” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi